= Citat = Izvorno postao Wisher Pregledaj post
Ovako, inače ne namjeravam dokazivati svoje tvrdnje jer obično kad nešto kažem tako jest. Nemam bezveze titulu magistra. Radim ozbiljan posao u ozbiljnoj kompaniji, i nemam namjeru ovdje se svađati s teenagerima i većinom korisnika koji su po opsegu općeg znanja ispod mene. Inače ne bih odgovarao ovako ovdje, ali kada mi dvojica-trojica korisnika ovdje kažu da ne vjeruju, ispada da lažem, što smatram osobnom uvredom.
Jako bitno za raspravu o iPhoneu i njegovoj bateriji. Mislim, sta jedan magistar i covjek sa tako sirokim opsegom opceg znanja uopce radi tu na forumu i raspravlja s djecom, kad radi u tako ozbiljnoj kompaniji, sigurno tamo ima kompetentnije osobe za raspravu.

Ovako, koliko ja vidim, usage ti je 3 sata, a stand by 3 dana. sa prostom racunicom (ti tvrdis da ga sa koristenjem 3 sata dnevno natjeras da radi 3 dana) dolazimo do kontradikcije, jer bi onda usage trebao biti 9 sata u stand byu od 3 dana.
Objasni mi to malo, ipak si magistar, tako da ne vjerujem da ce ti biti ikakav problem.