Ovako, inače ne namjeravam dokazivati svoje tvrdnje jer obično kad nešto kažem tako jest. Nemam bezveze titulu magistra. Radim ozbiljan posao u ozbiljnoj kompaniji, i nemam namjeru ovdje se svađati s teenagerima i većinom korisnika koji su po opsegu općeg znanja ispod mene. Inače ne bih odgovarao ovako ovdje, ali kada mi dvojica-trojica korisnika ovdje kažu da ne vjeruju, ispada da lažem, što smatram osobnom uvredom.
Stoga...
Ovaj screenshot je napravljen maloprije:
Brightness je na otprilike 70% i na automatsko podešavanje, wlan je on cijelo vrijeme, 3g i gps su off. Prosjek sat vremena dnevno uporabe (koji poziv, sms, quickoffice, mail, i pokoja informacija na webu).
Evo upravo stoga sada ga nisam priključivao na napajanje u međuvremenu. Meni će držati još i ovaj cijeli četvrti dan, i navečer ću ga staviti na punjenje.
Čujte, ja doista ne znam što ste vi napravili svojim uređajima, ali ekipa na MacKorisniku uredno javlja da im iPhone drži 2-4 dana korištenja. Dva dana uz konstantno natezanje po njemu, pa čak i do preko 4 dana onome koji ga koristi samo za pozive i sms.
Meni u prosjeku drži 3 dana uz otprilike 3 sata svaki dan čačkanja po njemu.
A što se tiče ovih tvrdnji dečeca koji su pročitali neke marketinške recenzije i tehničke izjave da baterije nemaju više nikakav memorijski efekt, jednostavno ću ih ostaviti na miru neka ostanu u tome uvjerenju jer takvima čovjek ne može tako jednostavno nešto objasniti pa se neću niti truditi. Uvijek će postojati prisutnost toga efekta. Ne može se iskorijeniti. I mnogi korisnici su to primjetili. Mogu kompanije objavljivati što hoće, kad korisnici primjećuju na svojim uređajima drugačije.
I onda mi netko dođe s ovakvom izjavom:
...da, to je lijepi način od Apple-a da ti priopći: pa čuj, dobro, možda ipak postoji taj efekt još uvijek
I za kraj...ako mi sada netko kaže da mi postavke nisu onakve na iPhone-u kakve sam rekao, pa da je stoga ovaj screenshot ovakav kakav jest, ili da sam to prepravio u PS-u...lijepo ću mu unaprijed reći neka si ode doma zajebavati onoga tko ga rodio, a ne mene ovdje!

kaj briješ čovječe, ne stoji ti to kaj pričaš. Nisi skužio što ti piše ispod ovoh standby teksta --> iphone has been plugged in since the last full charge....gif)

Odgovori uz citat
Bookmarks