Ovako, inače ne namjeravam dokazivati svoje tvrdnje jer obično kad nešto kažem tako jest. Nemam bezveze titulu magistra. Radim ozbiljan posao u ozbiljnoj kompaniji, i nemam namjeru ovdje se svađati s teenagerima i većinom korisnika koji su po opsegu općeg znanja ispod mene. Inače ne bih odgovarao ovako ovdje, ali kada mi dvojica-trojica korisnika ovdje kažu da ne vjeruju, ispada da lažem, što smatram osobnom uvredom.
Stoga...

Ovaj screenshot je napravljen maloprije:

Brightness je na otprilike 70% i na automatsko podešavanje, wlan je on cijelo vrijeme, 3g i gps su off. Prosjek sat vremena dnevno uporabe (koji poziv, sms, quickoffice, mail, i pokoja informacija na webu).

= Citat = Izvorno postao wildbabe Pregledaj post
@observer, traje i meni baterija po četiri dana kada mi je bat fully charged, pa se isprazni do pola, onda ga priključim na komp da mi prebaci nekaj, pa odem na wc ili slično, ostavim ga na kabelu jedno pola sata i tako nekoliko puta u nekoliko dana... kaj briješ čovječe, ne stoji ti to kaj pričaš. Nisi skužio što ti piše ispod ovoh standby teksta --> iphone has been plugged in since the last full charge...
Evo upravo stoga sada ga nisam priključivao na napajanje u međuvremenu. Meni će držati još i ovaj cijeli četvrti dan, i navečer ću ga staviti na punjenje.

Baterija na telefonu traje dan i po' maksimalno, dva je plafon i to ako ti je na standbyu žešće.
baterija mi maksimalno traje 1.5 dan i fakat ne kužim kak tebi traje 4 dana..
= Citat = Izvorno postao viperpitbull Pregledaj post
Nevjerujem da ti baterija drzi 4 DANA jer si ti onda jedini na svijetu koj ima iPhone i da mu baterija drzi 4 dana.
Jedino ako uopce nepricas na telefon i nesaljes Poruke ni surfas preko Wirlesa i ostalo.Najduze sto meni baterija izdrzi je 1,5 dan.
Čujte, ja doista ne znam što ste vi napravili svojim uređajima, ali ekipa na MacKorisniku uredno javlja da im iPhone drži 2-4 dana korištenja. Dva dana uz konstantno natezanje po njemu, pa čak i do preko 4 dana onome koji ga koristi samo za pozive i sms.
Meni u prosjeku drži 3 dana uz otprilike 3 sata svaki dan čačkanja po njemu.

A što se tiče ovih tvrdnji dečeca koji su pročitali neke marketinške recenzije i tehničke izjave da baterije nemaju više nikakav memorijski efekt, jednostavno ću ih ostaviti na miru neka ostanu u tome uvjerenju jer takvima čovjek ne može tako jednostavno nešto objasniti pa se neću niti truditi. Uvijek će postojati prisutnost toga efekta. Ne može se iskorijeniti. I mnogi korisnici su to primjetili. Mogu kompanije objavljivati što hoće, kad korisnici primjećuju na svojim uređajima drugačije.
I onda mi netko dođe s ovakvom izjavom:
= Citat = Izvorno postao viperpitbull Pregledaj post
iPhone ima SMART bateriju koja se potpuno prilagodava Korisniku
...da, to je lijepi način od Apple-a da ti priopći: pa čuj, dobro, možda ipak postoji taj efekt još uvijek

I za kraj...ako mi sada netko kaže da mi postavke nisu onakve na iPhone-u kakve sam rekao, pa da je stoga ovaj screenshot ovakav kakav jest, ili da sam to prepravio u PS-u...lijepo ću mu unaprijed reći neka si ode doma zajebavati onoga tko ga rodio, a ne mene ovdje!