jer se meni skoro pa prepolovila nakon jailbreaka.
istina, prvo nisam ni skužio. ali nakon kaj me odbila tromost moba, vratio sam nazad i od tad mi baterija definitivno dulje traje. uz isto korištenje.
ovak, činilo mi se kao da standby time niije puno promijenjen, ali čim se vrtila bilo koja aplikacija (čak i one originalne), baterija ko da je curila negdje.
konkretan primjer - uzet ću aplikacije koje se koriste na duže vrijeme.. bicikliram pa pratim sam sebe s runkeeperom. prije sam ga često morao gasit na pol ture da mi ostane malo baterije za svaki slučaj, ili recimo iPod koji non-stop koristim nekad je užasno cuclao bateriju. 3G internet da ne spominjem.
sad, s originalom, vraćam se s 4-satne vožnje (gps+edge+iPod) s 40% baterije, a iPod sam ko da bi mogo svirat cijeli dan.
sad, kolko je jednostavno jailbreakat sumnjam da sam mogo nekaj krivo napravit. Al ako misliš da je to zato, ili zbog neke aplikacije, rado bi znao koja je to pa da mogu povuć sve ovo kaj sam reko. ozbiljno.
al do tad, ja radije guštam u duljoj bateriji i brzini moba nego u mogućnostima koje nudi jailbreak. iako kužim da je nekima obavezan

Odgovori uz citat

.gif)

Bookmarks