= Citat = Izvorno postao viperpitbull Pregledaj post
Kad vec lijepo spominjes MacKorisnik onda si mogao i spomenuti to da su i vecina njih napisala da TIMER u iPhonu neradi sasvim Tocno posto cim ga spojis na USB kada prebacujes Podatke ili ista takvoga on pocne malo drugacije Kalkulirati i zaracuna vrijeme koje je na punjacu.
Zato sam napravio screenshot prije spajanja na laptop. Računa posebno vrijeme standby-a i posebno kada je u usage.
Znam njih dosta sa MacKorisnika i Privatno i to one koji su na MacKorisniku od Pocetka i nikome od njih Baterija nedrzi dulje od 2 dana Pogotovo sa NONSTOP upaljenim Wirlessom i cackanjem od 3 sata na dan. Jedino ako pod cackanjem mislis na "samo da vidis jel si propustio neki poziv ili da ti je dosla nova poruka"
Čuj, takvim načinom pod usage ne bi pisalo nekoliko sati, već nekoliko minuta. Razmisli malo.
Moj iPhone nije JB posto nemam potreba za time jer imam Betu5 i sve sto mi treba imam na iPhonu. a baterija mi izdrzi max 2 dana.
Tu ti ja ne mogu pomoći

Uglavnom, ja sam svoje komentare iznesao, i dokazao.
Ako hoćete saznati nešto više pročitajte sve threadove na MacKorisnik, budu vam neke stvari jasnije.