= Citat = Izvorno postao God's Servant Pregledaj post
Kakve paranoje...
Da se pridružim, što se tiče "kukice za zvuk'tiho" vidio sam par ajfona kojima je otpala !!!

Ne preporučujem nikome da kupi ajfon - pun je nevidljivih grešaka koje svakom paranoičnom umu smetaju.

I da, nipošto ga ne stavljajte na punjač svako toliko i ako baš ne morate nemojte NIKADA ga spajati na komp jer sam od puno ljudi na forumima čuo da to uništava bateriju!!!

Isto tako ljudi pričaju da kad ga spojiš na itunes onda ti se sve pobriše i zaključa se ponovo telefon!

Najsigurnije je kupovati programe sa Apple Store-a i to one najskuplje jer besplatne verzije koje nalazite u Cydia-i nisu za vjerovat. KHM, oni će meni nešto besplatno! Ja ću rađe platit!

Ma o cemu ti pricas molim te=??????????

meni je iPhone svaki dan na Punjacu i baterija se NEUNISTAVA tko god to tvrdi nije nikada imao iPhone. Baterija od iPhona je takozvana "PAMETNA BATERIJA" kao sto su i baterije u APPLE nottbocima znaci ona se prilagodava korisniku.

"kukice za zvuk'tiho" nisam od nikoga cuo da mu je odpala. Prvo nemoze otpast posto je pricvrscena za samo Kuciste.

Spominjes neke nevidljive GRESKE ??? Navedi mi ih molim te.

APSOLUTNO nestima da kad se spoji iPhone na iTunse da se sve pobrise i da se sam Zakljucava.
iPhone je vezan za iTunse i moze se koristiti na 5 razlicitih Kompova. meni se NIKADA nije desilo da mi se nesto samo tako IZBRISALO na iPhonu.

Zato molim te ako neznas iz svog iskustva onda molim te nemoj bSiriti GLUPOSTI po forumu koje uopce nemaju veze sa imalo ISTINE