Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    HTC Desire, E63
    Operater
    VIP,Tele2, T-mobile
    Bodovi
    16.945
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    Možeš žalbu objesiti mačku o rep. Reci mi kako ćeš nekome dokazati da nisi ti sam postavio preusmjerenje na svoj mobitel.
    Taj štos sa sekretaricom ili preusmjeravanjem u nedođiju postoji i kod drugih operatora. Nekad davno su korisnike na to upozoravali, kad još kao nismo znali baratati mobitelima, a onda su skužili da tu mogu legalno imati porez na neoprezne.
    Imaš sreće da si imao samo dva poziva. Slijedeći puta provjeri mob i prije i poslije granice.

Prije 4 godine sam u Mađarskoj digao frku, zvao SZK u 2 ujutro (subota ) jer su mi krivu tarifu uključili i naplatili 500 forinti (15 kn)... Nakon pola sata razgovora sa nekim ko donekle zna engleski rekli su da će provjeriti. Mjesec dana kasnije dobio sam svojih 500 forinti nazad

Možemo se žaliti uvijek, barem iz zabave.

A vinjetu sam nažalost već kupio jer sam morao staru vozit na Bled.
    T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi, evo jos jedna interesantna prica koja se upravo događa mojoj curi. Ako netko zna o cemu se radi, bio bih jako zahvalan jer smo već ludi od toga. Dakle, 19.2. smo otišli u Sarajevo na tjedan dana. Rekao sam joj da ako nema wirelessa u kafiću, restoranu itd, da zaboravi na internet. Ipak, žicala je da joj upalim podatkovni roaming da se spoji tu i tamo na j....ni facebook. Suma njenog surfanja je: check in cca 10 puta, oko 5 uploadanih slika i neznam tocno koliko komentara napisanih na fejsu...znaci standardan fejsbuk folklor. Prica se razvila ovako, 2 dana prije polaska doma Tele2 joj je blokirao broj jer je prešla taj neki sigurnosni limit. Cim smo usli u RH, zvala je sluzbu za korisnike i lik joj je rekao da ima 800kn roaminga + njena standardna tarifa, zanci oko 1000kn racun. Iako je bila sokirana rekla je da sta se tu moze i da ce platit. Za 10-tak dana su joj opet iskljucili mobitel jer kao jos nije platila racun za 1. mjesec iako joj ovaj racun za 2. mj u iznosu 1000kn nije ni stigao doma. Platila je racun za 1. mj i danas su je ponovo ukopcali. I tek je sad nastao taj problem. Poslala je poruku za potrošnju i ono što je dobila....šok! Trenutna potrošnja u 3. mjesecu je 726kn (znaci u ovih 6 dana jer 3 dana nije uopce koristila uslugu), ukupno dugovanje je 1025kn...i jos pise dodatak da joj je ostalo 900min razgovora, tona besplatnih poruka i cca 190mb prometa..WTF??? Kako je za ime Boga mogla u 6 dana napucat toliki iznos??? Zvali smo sluzbu za korisnike, i pametnjakovici su rekli da je moguce da roaming iz proslog mjeseca kasni...ja pitam kako je moguce da kasni toliko jer smo dosli u RH 26.2. i kako mogu naplacivati u 3. mjesecu nesto sto je napravljeno u 2. mjesecu. Nadam se da ste shvatili pitanje...mislim, sad moze i racun za 4.mj doc 1000kn i oni ce rec da roaming kasni...fakat smo izvan sebe..Svaki racun je bio cca 200 kn, a sad moramo platit 1700kn za mjesec i 6 jebenih dana..Ako netko ima volje ovo bar procitat i kuzi se u ove stvari, bio bih jako zahvalan..Pozdrav!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2011
    Bodovi
    7.986
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.986, Nivo: 21
    Bodovi: 7.986, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Obračun roaminga može kasniti i do mjesec dana. Tako je kod svih operatora.

Slične teme

1. Iskon-T-Com pljačka
    By Hamanu in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 11-07-2007, 16:01
  2. HT mobile POKLANJA pa PLJAČKA
    By KaKaV NeReD in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 26-11-2003, 08:26

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove