Ljudi, evo jos jedna interesantna prica koja se upravo događa mojoj curi. Ako netko zna o cemu se radi, bio bih jako zahvalan jer smo već ludi od toga. Dakle, 19.2. smo otišli u Sarajevo na tjedan dana. Rekao sam joj da ako nema wirelessa u kafiću, restoranu itd, da zaboravi na internet. Ipak, žicala je da joj upalim podatkovni roaming da se spoji tu i tamo na j....ni facebook. Suma njenog surfanja je: check in cca 10 puta, oko 5 uploadanih slika i neznam tocno koliko komentara napisanih na fejsu...znaci standardan fejsbuk folklor. Prica se razvila ovako, 2 dana prije polaska doma Tele2 joj je blokirao broj jer je prešla taj neki sigurnosni limit. Cim smo usli u RH, zvala je sluzbu za korisnike i lik joj je rekao da ima 800kn roaminga + njena standardna tarifa, zanci oko 1000kn racun. Iako je bila sokirana rekla je da sta se tu moze i da ce platit. Za 10-tak dana su joj opet iskljucili mobitel jer kao jos nije platila racun za 1. mjesec iako joj ovaj racun za 2. mj u iznosu 1000kn nije ni stigao doma. Platila je racun za 1. mj i danas su je ponovo ukopcali. I tek je sad nastao taj problem. Poslala je poruku za potrošnju i ono što je dobila....šok! Trenutna potrošnja u 3. mjesecu je 726kn (znaci u ovih 6 dana jer 3 dana nije uopce koristila uslugu), ukupno dugovanje je 1025kn...i jos pise dodatak da joj je ostalo 900min razgovora, tona besplatnih poruka i cca 190mb prometa..WTF??? Kako je za ime Boga mogla u 6 dana napucat toliki iznos??? Zvali smo sluzbu za korisnike, i pametnjakovici su rekli da je moguce da roaming iz proslog mjeseca kasni...ja pitam kako je moguce da kasni toliko jer smo dosli u RH 26.2. i kako mogu naplacivati u 3. mjesecu nesto sto je napravljeno u 2. mjesecu. Nadam se da ste shvatili pitanje...mislim, sad moze i racun za 4.mj doc 1000kn i oni ce rec da roaming kasni...fakat smo izvan sebe..Svaki racun je bio cca 200 kn, a sad moramo platit 1700kn za mjesec i 6 jebenih dana..Ako netko ima volje ovo bar procitat i kuzi se u ove stvari, bio bih jako zahvalan..Pozdrav!

Bookmarks