Mislim da oni imaju u podacima ako se netko prijavio za uslugu istu kao što imaju popis onih koji račune plaćaju trajnim nalogom.Izvorno postao KaKaV NeReD
Mislim da oni imaju u podacima ako se netko prijavio za uslugu istu kao što imaju popis onih koji račune plaćaju trajnim nalogom.Izvorno postao KaKaV NeReD
nažalost krivo misliš. ako broj nije aktiviran taj je broj još ne postojeći u podacima. a oni koji plačaju račune trajnim nalogom su aktivni korisnici.Izvorno postao jay
dakle usluga se ne može aktivirati na broj koji još nije napravio prvi poziv u slučaju da si pri registraciji SMS TOP UP usluge odabrao da se tereti tekući od RBA zbog toga što za registraciju te usluge moraš usključivo ići u RBA poslovnicu i prilikom potpisivanja ugovora ne dobivaš kopiju ugovora kojom u VIP centru može potvrditi da si uslugu registrirao pa tako ne možeš kupiti komplet po povoljnoj cijeni. itd. itd.
u stvari pokušaj.
ja sam napisao samo samo da je najbolje kad imaš EC/MC od zabe ili diners ili amex zato jer nema komplikacija i sve možeš napraviti od šuba.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks