A zašto žališ što nisi napravio backup ako je ovaj novi bolji?![]()
Što se tiče stabilnosti, ''mučim'' ga od jučer i nijednom nije usporio ni blokirao, čini mi se da bi po tom pitanju moglo biti u redu. Drugu glupost sam napravio, nisam ni znao da se ROM može backupirati.
@lekma: samo pokreneš taj file i on odradi sve, ne znam je li brži jer zapravo nisam ni koristio staro sučelje puno ali je ljepši sigurno a valjda je i bolji kad su ga stavili u novi rom.
A zašto žališ što nisi napravio backup ako je ovaj novi bolji?![]()
U slučaju bilo kakvog s*anja koje je kvalificirano za servis, garancija je izgubljena.
Click here to take IQ test.
A hoće li se moći preflashati sa slużbenim updateom kada i ako izadje?
Pa zar nije to službeni update?
evo linka
http://www.htc.com/europe/SupportDow...at=2&dl_id=862
A fajl koji si ti skinuo je samo da se zaobiđe validacija serijskih brojeva.
U servisu su mi rekli da je update izažao i da se sve uredno može nadograditi.
Samo što to obaviš doma a ne kod njih.
Tako bi trebalo biti, s ovim romom nije nista mijenjano ni otkljucavano (od jezika su mi opet ponudjeni češki i engleski kao I prije upgradea). Nadajmo se da nece trebati usluge servisa
Tak si i ja mislim.
Nego, s kojim programom je moguće napraviti backup roma i kako ga natrag vratiti u slučaju da nešto pođe po zlu?
Pogledaj po xda forumu, tamo imaš to objašnjeno, valjda. Zasad nisam ni na ovom sve skužio, sigurno neću skoro na modani rom.
Par pitanja za korisnike mobitela:
1.Jel može netko reć kako je mob sklopljen, jel čvrst, ne škripi?
2.Vidim da mob postoji u raznim verzijama(32a,32b...), koja je razlika u njima, u ramima ili u ROM-u koji dolazi s mobom? U Vipu imaju 32b ako sam u pravu.
3.I još me zanima kakva je osjetljivost toucha, regira dobro?
1. Mob je čvrst, ne škripi i vrlo solidna kvaliteta kao cjelina. Zasad.
2. U VIP-u su imali 32a verziju kad sam kupovao, ali ne garantiram da će tako ostati i ubuduće. 32a=288MB rama ukupno, 192MB vidljivo. 32b=192MB rama ukupno, cca 90MB vidljivo.
3. Uuu, touch je mrak. Vrlo dobro reagira, jedina zamjerka je po rubovima ekrana koje ima malo slabiju osjetljivost. Ne znam je li to na svim mobitelima.
Hvala na odgovoru Brainbug.
Sad sam gledao i vidim da Vip više nema Magic u ponudi!? Zna možda netko zašto?
Još nešto.
Sad sam pročitao da nema multitouch, jel to istina? Ni u browseru?
Koliko vam traje baterija otprilike?
Ispitujem tolko jer sam danas dobio ponudu za mob.
Nema više u Vipu, pogledaj kod njihovih partnera.
Neki dan sam ugrabio jednog.
Baterija traje jedan dan ako ga gnjaviš čitavo vrijeme.
Jedan dan sam imao par poziva i jednu poruku i baterija se smanjila za 10%.
1. Multitouch se dobiva u određenim aplikacijama koje ga podržavaju.
2. Evo,punio sam u ponedjeljak navečer, i izdržat će mobitel do jutra. I nije da sam ga štedio.Ali mi definitivno nije wifi konstantno on, nego prema potrebi. Dakle, očekujem skoro 3 dana sa nekakvim normalnim korištenjem kad se baterija formira.
Prije par dana u Zadru je ostao bar još jedan osim onog kojeg sam ja uzeo (VIP centar), pa ako nekom treba može ih probati nazvati.
Je li netko pokušao koristiti konzolu na mobu, ili se sa android sdkom spojiti prek adb shella ? Jerbo ako je, trebao bih da mi povuče fajl /data/recovery.img. Naravno,nemodani. I da, backup originalnog ROM-a. To se radi tako da se jednokratno ubaci modani recovery ROM sa nandroid backupom, i odradi se backup.
Bookmarks