pogledaj u BIOS-u ti je možda upaljena opcija za automatsko paljenje, ako si nešto prčko možda si slučajno upalio ili nešto tako slično.
Kao sto u naslovu pise radi se o tom problemu, vec me pocelo zivcirati. Kad ugasim racunar...bude ugasen jedno 5-7 sekundi da bi se nakon toga sam od sebe upalio. Pregledo sam racunar sa adaware2007 i nista nije pokazalo. Isto sam uradio i sa nodom i nista, nije pronasao nikakvog virusa, procacko sam ga i sa tune Up2009 i nista, opet problem tu. Kako da uklonim nastali problem, a prije nekih desetak dana sam rusio sistem tako da je svjeze instalirani a vec zadaje probleme...
pogledaj u BIOS-u ti je možda upaljena opcija za automatsko paljenje, ako si nešto prčko možda si slučajno upalio ili nešto tako slično.
The Quieter you become the more you can hear.
nisam nista prcko po BIOS. Gasio se on normalno a skoro sam rusio sistem zbog nekog problema, i stavio novi, i sve je radilo bez problema do prije nekoliko dana kad se je poceo sam paliti. Aj pogledacu u BIOSu mada sumnjam
i dalje problem prisztan....vazda nakon 10 sec sto je ugasen pali se sam od sebe..znal iko kako ukloniti problem
Bookmarks