evo i mene nazad na WM...moram priznati da sam bio krajnje zadovoljan sa svim svojim ppc-ima...pogotovo hp rx3715...e to je multimedijski telefon bio [u svoje vrijeme]...sad zadnje sam imao hp 214 kojeg sam prodao da bi customizirao specku i 614 kojeg sam dao bratu...sad bi za 2-3 dana trebao hgšrot poslati mi 914c...jbi ga...sve sam provao ali ipak qwerty + touchscreen je po meni must have...ili makar qwerty...

doduse koliko god ja volio wm nesvidja mi se sto prakticki od samih pocetaka OS-a isto im je sucelje...ustogljeno, dosadno, kockasto...pa mogli bi ga promijeniti [u windowsima a ne da moram sam to kuci 3 sata mijenjati]...istini za volju postoje samo neki mobiteli za kojima sam plakao ko tužna godina kad sam ih se rjesio [lazem nisam plakao ali ovako je dramaticnije] :

9500 communicator
p990i

kao sto se vidi nijedan od njih nije WM...doduse osim rx3715 ali on nije mob nego ppc...sve u svemu da je M$-u poraditi malo na fensi efektu i malo vise user friendly sucelju out-of-box bilo bi zgodnije...inace provao i ajfon i svidja mi se...iako je malo pregay za mene [bio je bijeli ]...ali njegov OS kicks ass sto se tice fensi i user friendly efekta...