Join Today

Vidi rezultate ankete: Koliki ste Windows Mobile freak?

Glasači
64. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • hardcore user

12 18,75%
  • napredniji korisnik

24 37,50%
  • prosječni korisnik

11 17,19%
  • amater, početnik

8 12,50%
  • budem i ja

9 14,06%
Prikazujem rezultate 1 do 21 od 21

Threaded View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma sve to stoji, samo opet, gledam sada sa korisničke strane kao inženjer. Treba mi PDA na poslu. A iPhone ima na Quickoffice-u mogućnosti koje nisam vidio niti na jednoj drugoj platformi tako jednostavne. Nešto predivno. Rad s wlan-om također jako jednostavan i inovativan. Ima dosta alata koji mi trebaju (konvertera, graphing kalkulatora i slično), i svi rade također jednostavno a full stabilno i brzo. Baterija mi drži 3 dana uz fino korištenje, što mi nije gotovo niti jedan WM uređaj nudio. Sketch pad mi na prst radi gotovo jednako točno kao na WM-u notes s stylusom. Rječnik i audio recorder su odlični također. Prebacivanje aplikacija preko wlana jako zanimljivo rješeno. Rječnik fantazija. Različite web aplikacije su puno bolje rješene na iPhone-u.
    Zapravo fali mi jedino dobra GPS navigacija s integriranim kartama, kao što sam imao na WM uređajima. To je to. Ja osobno ne vidim razloga zašto bih se vraćao na WM platformu i što mi to može bolje ponuditi kao korisniku, a da to nemam rješeno na iPhone-u (osim gps-a).

To je nekakvo moje stajalište kao korisnika koji je poprilično dugo koristio WM platformu u svim oblicima, kao i symbian platforme. Mislim iPhone nisam nikada niti planirao uzeti, sve dok nisam vidio kako su daleko developeri s aplikacijama dogurali. Onda sam ga napokon odlučio kupiti, i sada kad sam si ga konfigurirao prema svojim potrebama pazim ga kao bebicu.

Ne znam...evo navedite nekoliko primjera zašto bi mi WM platforma bila bolja pa da si usporedim. Možda sam na nešto zaboravio.
    Zadnji uredio Wisher : 03-05-2009 u 21:28

Slične teme

1. Garmin Mobile XT Windows Mobile Version 5.00.10w
    By sansun in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 27-09-2008, 11:08
  2. Odgovora: 1
    Posljednji post: 08-07-2008, 17:55
  3. Windows Vista Gadgets na Windows Mobile-u
    By Shamanix in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 27-02-2007, 16:01