Join Today

Vidi rezultate ankete: Koliki ste Windows Mobile freak?

Glasači
64. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • hardcore user

12 18,75%
  • napredniji korisnik

24 37,50%
  • prosječni korisnik

11 17,19%
  • amater, početnik

8 12,50%
  • budem i ja

9 14,06%
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 21 od 21

Hybrid View

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Koliki ste Windows Mobile freak?

Ova tema je namjenjena da se malo upoznamo, da vidimo koliki ste zaljubljenik u WM i koliko ustvari poznajete platformu i što sve radite s istom i uređajima koji je pogone.

1. Radim sve, od kuhanja ROM-ova, instaliranja istih, tweakanja u registryu, optimizacije WM sučelja, instaliranja dodatnog software-a…

2. Bavim se malo tweakanjem u registryu i upgrade-om ROM-a, optimizacijom WM sučelja, povremenim instaliravanjem dodatnog software-a…

3. Instaliram svega par dodatnih aplikacija i to zadovoljava moje potrebe te sitnim igranjem postavkama mobitela,

4. Uređaj isključivo koristim bez dodatnih aplikacija i naštimavanja raznih postavki,

5. Još nemam WM uređaj ali ga namjeravam uskoro nabaviti.

...pa evo da sebe predstavim, smatram se nešto naprednijim korisnikom, ubiti radim gotovo pa sve osim "kuhanja" ROM-ova. A možda jednog dana budem i to...
    HC4L

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bio nekad dosta u tome...neki to ovdje još znaju.
    Svašta radio s WM uređajima, imao ih preko nekoliko.

Uglavnom sve mi se to nekako zgadilo, upravo zbog svih tih mogućnosti i toliko toga što sve moraš podešavati, i učiti da bi napravio sučelje više user friendly. Tako da sam praktički potpuno odustao od te platforme.

Prešao na daleko jednostavniji UIQ, što mi je bilo super do nedavno.
    Sada na iPhone-u 3G vidim što je prava jednostavnost korištenja, a svejedno imaš masu opcija u aplikacijama. Podrška je prava fantazija. Pravi preporod
    Ako čovjek nije tutlek, iz iPhone-a može izvući strašno mnogo koristi.

Mislim da me WM platforma neće vidjeti tako brzo...sve dok neke stvari ne promjene u srži samog sustava.

Tek rođen Postignuća:
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...a observer, da radi se o njemu za one koji neznaju.

Nisam mislio da si se maknuo iz WM, a između ostalog i ti si jedan od "krivaca" od kojih sam ja pokupio ljubav prema WM, a ponešto i naučio, bilo je tu i pomoći, možda više s jednog drugog danas već mrtvog foruma.

Ono, kako danas gledam mislim da se neću maknuti (barem ne još) iz WM svijeta, PC u malom.
    HC4L

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    ...a observer, da radi se o njemu za one koji neznaju.

Nisam mislio da si se maknuo iz WM, a između ostalog i ti si jedan od "krivaca" od kojih sam ja pokupio ljubav prema WM, a ponešto i naučio, bilo je tu i pomoći, možda više s jednog drugog danas već mrtvog foruma.

Ono, kako danas gledam mislim da se neću maknuti (barem ne još) iz WM svijeta, PC u malom.
    Što se tiče boldanog texta ja rađe imam Mac u malom

Znači apsolutno sam oduševljen ajfonom iako i dalje imam Win mobitel (HTC Touch Dual) i još Symbiana (Nokia E65) za svaki slučaj.

Super je sve to kod Win platforme što možeš i ovo i ono i sve što ti padne na pamet... ali kada sve to jednom napraviš, postavlja se pitanje čemu, zašto se mučiti (možda preteška riječ ali...) sa neergonomičnim OS-om. Sve što se dalo iskemijat (ROM, tweak, modding...) već sam probao, što sad?

Sada hoću mobitel kojeg je lakoća koristiti, koji mi ne izaziva nervozne reakcije (stiskanje malog gumbića ili loš touch screen odaziv).

Zato sada koristim ajfon.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    SE Xperia Neo
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odkako sam prije par mj kupia svoj prvi win mobile uredjaj (Xperia)....nema sta...same pohvale..
    Moram u pocetku priznat da nisam bia bas nesto pre odusevljen ali nakon sta sam malo pohvata konce, skuzia kud sta i kako.... sada sam vise nego zadovoljan.
    Sta ti god padne napamet moze se napravit (dakako koliko ti to hardverske mogucnosti dopustaju)
    Jedina mozda mala zamjerka je da su neke stvari pre sitne pa nisu bas user friendly ali vidim da se i to lagano pocelo rijesavat sa ovim 6.5 verzijom.
    Bas me zanima oceli ko poslije sastavit neki tutorial za ubacivanje 6,5 verzije u mob....u takve jos stvari oko roma se jos ne razumim pa ako bi bilo dobro objasnjeno - zasto ne....

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ne koristim dugo MDA3 pa još neke stvari nisu došle na red, ali ne bi ga mijenjao ni za tri iPhonea.
    Imao sam iPhone u rukama i dosadio mi je prije nego neki dummy mobiteli. Što će mi mobitel kod kojeg ne mogu ništa prilagoditi onako kako meni paše nego sve mora biti onako kako je Steve zamislio. Od kud on zna što meni odgovara.
    Na MDA si konfiguriram i Today screen i soft tipke i ako hoću stavim si pet razno raznih podešenja i mijenjam ih prema raspoloženju. A kad mi dosade ili nađem nešto bolje mogu opet sve promijeniti.
    Za potrebe telefoniranja imam dva tri dummy-a kojima nije svrha ništa drugo, a ovakve spravice kao što su MDA služe više kao prenosni PC.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.106, Nivo: 36
    Bodovi: 22.106, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    Ne koristim dugo MDA3 pa još neke stvari nisu došle na red, ali ne bi ga mijenjao ni za tri iPhonea.
    Imao sam iPhone u rukama i dosadio mi je prije nego neki dummy mobiteli. Što će mi mobitel kod kojeg ne mogu ništa prilagoditi onako kako meni paše nego sve mora biti onako kako je Steve zamislio. Od kud on zna što meni odgovara.
    Na MDA si konfiguriram i Today screen i soft tipke i ako hoću stavim si pet razno raznih podešenja i mijenjam ih prema raspoloženju. A kad mi dosade ili nađem nešto bolje mogu opet sve promijeniti.
    Za potrebe telefoniranja imam dva tri dummy-a kojima nije svrha ništa drugo, a ovakve spravice kao što su MDA služe više kao prenosni PC.
    Kao da si mi pročitao misli .
    PREDATOR

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Kao da si mi pročitao misli .
    Kao i meni... Evo sad se malo s BBima igram (tek koji dan) ali cini mi se da ni oni nemaju sto traziti pokraj WM-a

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma sve to stoji, samo opet, gledam sada sa korisničke strane kao inženjer. Treba mi PDA na poslu. A iPhone ima na Quickoffice-u mogućnosti koje nisam vidio niti na jednoj drugoj platformi tako jednostavne. Nešto predivno. Rad s wlan-om također jako jednostavan i inovativan. Ima dosta alata koji mi trebaju (konvertera, graphing kalkulatora i slično), i svi rade također jednostavno a full stabilno i brzo. Baterija mi drži 3 dana uz fino korištenje, što mi nije gotovo niti jedan WM uređaj nudio. Sketch pad mi na prst radi gotovo jednako točno kao na WM-u notes s stylusom. Rječnik i audio recorder su odlični također. Prebacivanje aplikacija preko wlana jako zanimljivo rješeno. Rječnik fantazija. Različite web aplikacije su puno bolje rješene na iPhone-u.
    Zapravo fali mi jedino dobra GPS navigacija s integriranim kartama, kao što sam imao na WM uređajima. To je to. Ja osobno ne vidim razloga zašto bih se vraćao na WM platformu i što mi to može bolje ponuditi kao korisniku, a da to nemam rješeno na iPhone-u (osim gps-a).

To je nekakvo moje stajalište kao korisnika koji je poprilično dugo koristio WM platformu u svim oblicima, kao i symbian platforme. Mislim iPhone nisam nikada niti planirao uzeti, sve dok nisam vidio kako su daleko developeri s aplikacijama dogurali. Onda sam ga napokon odlučio kupiti, i sada kad sam si ga konfigurirao prema svojim potrebama pazim ga kao bebicu.

Ne znam...evo navedite nekoliko primjera zašto bi mi WM platforma bila bolja pa da si usporedim. Možda sam na nešto zaboravio.
    Zadnji uredio Wisher : 03-05-2009 u 21:28

Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ne znam kojim poslom se baviš, ali tvoj stav je stav korisnika koji koristi "crnu kutiju" Onako kako su u tvornici zamislili to je najbolje i gotovo. Svi dodaci moraju biti odobreni od proizvođača inače ne valjaju. U redu, takav stav sam po sebi i nije loš. Osigurava te od neprijatnih iznenađenja.
    Ali, uvijek postoji taj ali, takav stav oduzima ti i zadovoljstvo da nešto proradi iako su šanse za to na početku bile minimalne, oduzima ti zadovljstvo iščekivanja i strijepljenja da li će sve proći u redu i veselja kad sve prođe u redu. Oduzima ti i zadovoljstvo da je na tvom mobitelu sve podešeno onako kako tebi odgovara.
    Donosi i taj ali niz problema i neuspjeha, pa i otkazivanja uređaja baš kad ti najviše treba. A kad se sve stavi na vagu, osobno biram ali, a ne sigurnost. Bez nekog velikog razloga, tek onako sebi za gušt.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A kad se sve stavi na vagu, osobno biram ali, a ne sigurnost. Bez nekog velikog razloga, tek onako sebi za gušt.
    To poštujem, i sam sam bio takav. ROM ovaj, ROM onaj, pa mjenjaj postavke i djelove sustava, napravi ih kompatibilnim s uređajem itd.

oduzima ti zadovljstvo iščekivanja i strijepljenja da li će sve proći u redu i veselja kad sve prođe u redu.
    Samo sada su mi vrijeme i podaci dragocjeni i ne eksperimentira mi se više. Sada ću radije izabrati stabilnost, pa i uz kompromise ako treba (koji u ovom slučaju nisu tako veliki kao što mnogi misle)

Zanima me nešto konkretno a ne prćkanje po sustavu koje samo vodi u krug i ništa mi ne donosi. Što mi to sa korisničke strane više odgovara na WM platformi, a što nemam ovdje na mini OS X.

Nadam se da sada već nisam preveć otišao u off sa teme...

P.S. a što se tiče customizacije sučelja iPhone-a mislim da je jedan naš kolega u dva posta pokazao da se također može štošta mjenjati i na iPhone-u:
    http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=235
    http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=237
    ...inače malo tko je, osim njega i mene, napravio jednostavnije i funkcionalnije sučelje na WM platformi...bar za sada dok gledam vaše uratke
    Zadnji uredio Wisher : 03-05-2009 u 23:06

Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ma i nisi, sve je to vezano uz naslov. Slažem se s tobom da posao zahtijeva sigurnost i pouzdanost, samo ja očekujem da mi moj polodavac osigura sve potrebno za obavljanje posla. I sa tim uređajima (računala, laptopi, mobiteli, mjerni instrumenti itd itd... )nema zezanja. Oni moraju raditi dobro i pouzdano, ali u svoje slododno vrijeme želim "igračku" koja mi neće dosaditi prije nego skupim lovu za drugu. Ako sam zbog toga freak, onda mi je drago zbog toga.

Moram malo nadopuniti , pročitao sam i pogledao cijelu temu i koliko mogu zapaziti kod iPhone je promijenjen samo Home screen, tako da opet personalizacija je ipak jača, bar za sada, kod WM platforme.
    Zadnji uredio Sljaka : 03-05-2009 u 23:15
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Tek rođen Postignuća:
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ali u svoje slododno vrijeme želim "igračku" koja mi neće dosaditi prije nego skupim lovu za drugu. Ako sam zbog toga freak, onda mi je drago zbog toga.
    ...e to je biti WM freak. My respect, takav sam i sam. Stoji i ovo:
    stime da je kod mene za pozive jednan Symbian S60 + službeni dummy, mislim telefoniram i na WM, ali još uvjek mi je Symbian bolji za takve stvari.

Po meni imati WM samo za pozive, mislim da i nije najbolje riješenja to može svaki mobitel, nešto više od toga, a da nije dummy je Symbian. Dok je WM ipak nešto daleko više, to je ljubav i daje ti mogućnosti koje ste već gore pa skori svi spomenuli i to čini nama pojedincima zadovoljstvo i svrstava nas u Windows Mobile freak-ove.

I da se još nadovežem na gornji citat, imam hardwarski star WM uređaj, a možda čak i nije toliko dok je izunutra pravi mladić. Stalno možeš nešto ovako pa ovako i ako to voliš neće ti dosaditi.
    HC4L

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako je vidljivo iz mog profila trenutno imam bb, symbian i wm mob, a do nedavno sam imao još jedan wm... taj jedan sam prodao, a sad prodajem i htc... a zašto, samo zato jer mislim uzeti neki noviji WM mob

Nisam se igrao s iphoneom pa ne mogu suditi, ali dajem prednost WMu pred symbianom i bb-em.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jay Pregledaj post
    Nisam se igrao s iphoneom pa ne mogu suditi.
    U tome je problem, mnogi se s njime poigraju i misle da su sve vidjeli pa kažu da im je prejednostavno i bez opcija. Tek kada sam pročitao više manuala od nekoliko stotina stranica spazio sam da ima zaista zanimljivih opcija i mogućnosti. A o third party aplikacijama da ne govorim.

Dok te WM platforma odmah u facu drapi s svim opcijama i podešenjima. I to previše. Mnoge stvari su zakomplicirali, a može biti tako jednostavno

No onda opet, tu je nekima i čar. Zbog toga mi nije krivo što sam toliko svojeg vremena potrošio na WM uređaje. Bio je to gušt.

A opet, upravo zbog toga sada znam da mi se ne prelazi natrag...upravo zbog tolikih bespotrebnih komplikacija.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Nokia/ iPhone White
    Operater
    T-mobile/ Vip
    Godina
    41
    Bodovi
    9.817
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.817, Nivo: 23
    Bodovi: 9.817, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koristio sam ih par godina i mogu reci da sam diplomirao na njima,rijesio sam se zadnjeg moba sa wm prosle godine ali nesto me opet vuce da si ga nabavim

Svježe registriran
    Datum registracije
    Mar 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    osim kuhanja romova i igre s njima radim sve kaj mogu da otkrijem cari WMa.

super je kaj ima hrpu mogucnosti, no s druge strane me hebe na sitnicama koje mi piju krv na slamkicu. no za to je kriv i touch HD sa svojim super a opet iritantnim touch screenom.

uglavnom, usporedba moba i pda uredaja...igracka naspram ozbiljne igracke

31 days registered

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    lg kf750+ 8gb sd
    Operater
    tele 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znam sve o njima ima PDA Hp ipaq 114... več godinu i pol..i fakat
    samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2009
    Mobitel
    HTC Touch HD
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

imao Symbian S60, jako zadovoljan ,ali tražio sam nešto više,nešto moćnije. Mislim da sam našao ono što mi odgovara,iako nemam puno vremena da si stavljam cijeli dan nove aplikacije tu i tamo ubaci se sa zadovoljstvom, Symbian bolji i jednostavniji za razgovore kako i većina nas misli,ali WM nudi puno toga više,što god trebaš staviš . Da se nedovežem na Gradjanina...jedino što me ne zadovoljava na HD-u je touchscreen,na prvi dodir je izgledao stabilan i precizan no nakon par dana korištenja primjetim da mi tu i tamo pokoja sijeda izađe od mučenja tipkanja na njemu,no šta je tu je,privikavam se.. !

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo i mene nazad na WM...moram priznati da sam bio krajnje zadovoljan sa svim svojim ppc-ima...pogotovo hp rx3715...e to je multimedijski telefon bio [u svoje vrijeme]...sad zadnje sam imao hp 214 kojeg sam prodao da bi customizirao specku i 614 kojeg sam dao bratu...sad bi za 2-3 dana trebao hgšrot poslati mi 914c...jbi ga...sve sam provao ali ipak qwerty + touchscreen je po meni must have...ili makar qwerty...

doduse koliko god ja volio wm nesvidja mi se sto prakticki od samih pocetaka OS-a isto im je sucelje...ustogljeno, dosadno, kockasto...pa mogli bi ga promijeniti [u windowsima a ne da moram sam to kuci 3 sata mijenjati]...istini za volju postoje samo neki mobiteli za kojima sam plakao ko tužna godina kad sam ih se rjesio [lazem nisam plakao ali ovako je dramaticnije] :

9500 communicator
    p990i

kao sto se vidi nijedan od njih nije WM...doduse osim rx3715 ali on nije mob nego ppc...sve u svemu da je M$-u poraditi malo na fensi efektu i malo vise user friendly sucelju out-of-box bilo bi zgodnije...inace provao i ajfon i svidja mi se...iako je malo pregay za mene [bio je bijeli ]...ali njegov OS kicks ass sto se tice fensi i user friendly efekta...

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    htc tytnII, Iphone 4S
    Operater
    vip
    Bodovi
    6.793
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.793, Nivo: 19
    Bodovi: 6.793, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nekad veliki frik za WM platformom, a danas kada je tu Android i Iphone OS, WM mi je pao u 3 plan.

Prije par godina sam samo koristio WM PDA (rx3715), pa polako smartphone (mda compact, hp...) i stvarno sam imao hrpu WM uredjaja i sve verzije WM-a.

Ali sada je situacija drukcija, uz Iphone imam i HTCov Tytn II na koji sam vec "nakalemio" WM 6.5 ali i Googleov Android...

Sada gotovo stalno koristim Iphone, aplikacija je dovoljno i sto se mene tice radi sve za sto mi je i WM trebao - mailovi, navigacija, surfanje webom ( na Iphoneu neusporedivo bolje ) citanje dokumenata, vrijeme, igrice...

I sve mi to radi brze i bolje na Iphoneu... Mislim da ce WM trebati korijenite izmjene da bi stigao konkurenciju...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Garmin Mobile XT Windows Mobile Version 5.00.10w
    By sansun in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 27-09-2008, 11:08
  2. Odgovora: 1
    Posljednji post: 08-07-2008, 17:55
  3. Windows Vista Gadgets na Windows Mobile-u
    By Shamanix in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 27-02-2007, 16:01