Meni nekaj zeza pri instalaciji. Signo sam aplikaciju i kada ju idem instalirat kaze da ju nemoze instalirat zbog nepouzdanog izvora?? Moze ikakva pomoc??
Hakiraj si mob uz pomoc Hello Ox 1.0.3 pa ces sve bez daljnjeg signanja itd instalirati (funkcionira na 6220 i N82).
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Hakiraj si mob uz pomoc Hello Ox 1.0.3 pa ces sve bez daljnjeg signanja itd instalirati (funkcionira na 6220 i N82).
Lako tebi rec "hakiraj mob", al ja imam N96 i N85 i 6220 Cl (koji se nedaju hakirat) na koje bi htio stavit ovaj program, pa me interesira dali ima neko rijesenje za moj problem.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Lako tebi rec "hakiraj mob", al ja imam N96 i N85 i 6220 Cl (koji se nedaju hakirat) na koje bi htio stavit ovaj program, pa me interesira dali ima neko rijesenje za moj problem.
da si malo pročitao temu o hakiranju mobitela, vidio bi, da se 6220classic da hakirati i to jako lako.
a možda je isti stvar i sa ova druga dva mobitela, samo nisi isprobao
... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F
da si malo pročitao temu o hakiranju mobitela, vidio bi, da se 6220classic da hakirati i to jako lako.
a možda je isti stvar i sa ova druga dva mobitela, samo nisi isprobao
Sa svim sam isprobao i nece, neznam zasto, ali sam pokusavao na vise nacina. No ovo je sada offtopic..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks