Evo pokusat cu pomoci jer sam od ovog mjeseca na komplet tarifi i to bez kreditne kartice!!!
Fora je u tome da kad potpises novi ugovor to te traze ali ja sam od prije bio na modelu 25 i samo sam tarifu promjenio tak da je to dobar nacin da se izbjegne kreditna kartica.
E sad taj blackberry, to je jedna super zanimljiva usluga, premda malo nedorecena ima posebna tema za my blackberry ali evo stvar je u tome da to uglavnom funkcionira na blackberry uredjajima a moguce i na nekim symbianima, starijim, gdje postoji blackberry program. Radi se o tome da se dobije neogranicen pristup mailu, surfanju sa bb preglednikom, pa cak i neke aplikacije kao sto su facebook, msn itd a koje se mogu skinut na sluzbenoj stranici, trebale bi isto upast u tu uslugu, jer dok nisam imao aktiviranu tu uslugu nisam ih mogao koristit. E sad malo je cudno sto kad gledam popis spajanja ipak se pokazu neki kb kad ih koristim ali to je zanemarivo malo, ionako u komplet tarifi 100 koju imam dobijem 512 mb, pa od tog jako malo potrosim pa mi ostaje za surfanje na laptopu preko moba kao modema. Takodjer navodno se oprasta do 1 gb potrosenog gprs starta ali to necu pokusirat jer mi ne treba. Tak pise u uvjetima koristenja ali ne i na obrascu kad se potpisuje ugovor. Sve u svemu super tarifa buduci da je tu jos i 60 min razgovora, sms i mms poruke. Svakako bih preporucio i mislim da ne postoji nista slicno tome, jedino i tarifa ali tamo je odredjenoj promet dopusten, sto je isto ok buduci da email ne trosi puno ali meni je ipak blackberry najbolji i super stvar, najvise radi jednostavnosti - za email dovoljno samo upisat njegov naziv i lozinku, nikakvi dodatni programi ni postavke kao npr kod drugih mobova. A isto tako jako puno aplikacija koje su free na bb stranici koje mozete skidati direktno na mob potpuno besplatno. I da prilikom ukljucenja moba mreza vam salje sve postavke tak da nemate zezancije s time, ma sve 5!

Bookmarks