Od kad to? Nadoplati na šta? Kombinacija s voice uslugom ili je data?
nadoplati bon od 100 kn i surfaj za 0.39 kn za 1MB
Od kad to? Nadoplati na šta? Kombinacija s voice uslugom ili je data?
malo OT, sry ekipa.
jel u planu naponkon neki ozbiljniji data paket sa voice uslugom?
jer stvarno bi mi bilo mrsko preci na t-mobile kad mi istekne pretpata na t2 samo radi datea paketa koji mi treba.
Teško, barem dok je naionalni roaming na snazi. Smisao takve usluge bi bio pri punoj pokrivenosti vlastitim signalom, što nije slučaj. Glupa bi situacija bila kad bi putovao recimo iz grada van, i da se vremenom voice prebaci na T-mobile a data nestane skroz.
Prebacivanje na t-mobile bi im bilo preskupo pa su tu opciju vjerojatno zato ograničili na 10mb mjesečno.
Zato čisto sumnjam da če uskoro nešto slično ponuditi.
Ne vidim u čemu je problem. Ipak se radi o prepaidu.
Primjerice, na Vip-u i T-debilu bi taj 1GB koštao 1000,00 kn.
ispravak netocnog navoda,.....
kod vipa te dođe 400 kn 1 Gb, a USB modem 191 kn (s 100 kn na računu)
Opcija 250 MB ===>>> 150 kn
Opcija 512 MB ===>>> 200 kn
Cemu razvlacenje teme o cijenama i sta bi bilo kad bi bilo kada je i sam posjedon1 rekao da nije jos sve detaljno objavljeno.
Pricekajmo dan dva do objave i nek netko krene sa novom temom o cijenama data paketa kod svih operatera.
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Tele2 ponudio mobilni prepaid internet
ZAGREB, 29. travnja 2009. (Hina) - Telekomunikacijska tvrtka Tele2 Hrvatska predstavila je danas novu uslugu u svojoj ponudi, mobilni Internet za prepaid ('bon') korisnike, čime vjeruju da će pridonijeti bržem rastu broja korisnika širokopojasnog pristupa internetu.
Uslugu je Tele2 predstavio na današnjoj konferenciji za novinare pri čemu je njihov predsjednik Uprave Johan Granlund istaknuo da time nadopunjuju ponudu mobilnog interneta, kojeg imaju od jeseni prošle godine.
Ne iznoseći brojke korisnika te usluge do sada, kazao je samo da su time vrlo zadovoljni te da porast broja tih korisnika prati porast ukupne baze korisnika.
Za cijene mobilnog prepaid interneta istaknuo je da su najniže na hrvatskom tržištu te da jedan megabajt (1MB) košta 0,39 kuna, dok je kod druga dva operatera u Hrvatskoj to jedna kuna.
Krajem prvog tromjesečja ove godine Tele2 je imao više od 760 tisuća korisnika, što je za oko 60 tisuća više nego krajem prošle godine.
(hina)
a jel ima samo za kupiti sim?![]()
evo i službeno
Cijena paketa = 395 kn; na računu 394 kn: odmah 100 + 294 kn raspodijeljeno na 6 mjeseci, uz uvjet nadoplate s 50 kn
U paketu: USB stick + SIM + upute
Tele2 mobilni internet podržava uslugu prijenosa podataka te SMS, a ne podržava roaming uslugu, glasovnu uslugu te MMS
Na SIM kartici je aktivirana osnovna tarifa s cijenom od 0,69 kn/MB, a ukoliko korisnik nadoplati sa 100 kn, sljedećih 30 dana cijena je 0,39 kn. Cijena SMS poruke je uvijek 0,29 kn.
Brzine i pokrivenost iste kao kod interneta na pretplatu
Izgleda da za sada nema samo sim kartica za kupiti!Steta jer vecina je i pokupovala one Simpa i VIP pakete zbog USB modema od 150kn (i njihovog lakog otkljucavanja
) tako da im se sada ne daje 395kn.
sim na bonove sam nije moguće uzeti (ima početni iznos 100 kuna) sim na preplatu je moguće sam uzeti.... dakle može se kupiti usb na prepaid i potpisati neku od podatkovnih tarifa na pretplatu bez ugovorne obveze...
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
Ima li neto saznanja ako će recimo ovo
funkcionirati na mobitelu. Npr ja SIM ubacim u Nokiu 9500 i kako mogu vidjeti stanje?Provjera stanja računa
Provjeru stanja računa možete izvršiti unutar Tele2 Mobile Partner aplikacije koja dolazi s modemom. Provjera se vrši na slijedeći način: Klikom na ikonu Prepaid unutar glavnog prozora Tele2 Mobile Partner aplikacije i klikanjem na ikonu Check Status.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
@Denis
Mislim da ces moci provjeriti sa *130#, tako makar radi na Simpa i VIP prepadi internetu iako se ni kod njih ne spominje ta mogucnost jer sam PC-USB modem nema mogucnost slanja USSD kodova.
jel probo netko kakva je brzina surfanja u Crikvenici ili okolici ( Novi, Selce, Dramalj... )?
@kiflica
Imas mapu pokrivenosti signalom na www.tele2.hr stranici a ako joj neces vjerovati onda probaj pogledati da li imas H ili makar E ikonicu na ekranu mobitela. H znaci HDSP a E EDGE
Evo na ovom linku detalji:
http://www.tele2.hr/mobilni_internet...krivenost.html
Malo sam se preračunal, dosad sam koristio vip prepaid+carnet, i za 200 kn sam imao 1gb, dok kod tele2 za 200 kn dobim samo 512, znači pušing rođo, moram čekat da uvedu i za tele2 prepaid kombinaciju s carnetom, zasad postoji samo za pretplatu (ona 3 paketa, 0, 1gb, 3gb)
Da li cesto iskoristis tih 1Gb na VIP prepaidu (i onako taj paket moras iskoristi u mjesec dana), ako je odgovor potvrdan zar ti ne bi bilo bolje da uzmes Tele2+carnet pretplatu gdje ti je 1Gb=65kn (+10kn za radijsku frekvenciju).
http://www.tele2.hr/mobilni_internet..._internet.html
Ipak je velika razlika 200kn <-> 65kn
[QUOTE=kiflica;866811]vidis nisam se sjetio pogledat na mobitelu, thx
btw, ne vjerujem ja toj njihovoj mapi pokrivenosti, sa vipom sam se uvjerio da ono što oni deklariraju u stvarnosti jako jako odskace, zato me i zanima dal je netko fizicki probao na navedenoj lokaciji.
poz[/QUOT
update: isprobano u Dramlju ( Crikvenica ), veza 7.2 Mbps, radi odlično.
sorry greska![]()
Zadnji uredio symbianer : 14-07-2009 u 01:54
Jel jos uvijek ne mozes kupit samo karticu bez hardwarea?
Ja sam nova na ovom forumu. Zanima me kako do najpovoljnijeg mobilnog interneta. Je li to kod Tele2 ili Vip i T-mobile imaju nešto bolje... Hvala!
samo javljam da sam se na kraju odlucila za tele2 prepaid internet. za sad sam zadovoljna. brzina uopce nije losa a sad jos vidim i promociju preko www.bug.hr 1GB besplatno... nije lose i samo neka potraje
Bookmarks