To se samo u warezu desava? Posto je to peer2peer prog, moguce je da onaj koji uploada ima sporiju vezu.
Prije pet-sest dana prikjucen sam na kabelski internet i isti dan sam programom "warez " poceo skidati neke MP3 pjesme i nisam mogao vjerovati ocima skidao ih je nevjerovatnom brzinom od 40---50 kb/sec tako da mi je svaku skinuo za minut dva. Tri dana nakon toga isao sam ponovno skidat MP3 ali sada skida maximalnom brzinom od 5 kb/sec. Nije mi jasno sta se desilo, da li je mozda usao neki virus ili spyware posto prva tri dana nisam imao instaliran niti jedan program za zastitu.
Ima li netko iskustva sa ovakvim slucajem da mi pogne.
To se samo u warezu desava? Posto je to peer2peer prog, moguce je da onaj koji uploada ima sporiju vezu.
Ne zaboravi da kod kabelskog interneta dijeliš vezu s ostalim korisnicima i da to, uz ovo što je Dark napisal može biti razlog pada brzine.Provjeri brzinu tako da skidaš različite stvari različitim programima.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ovisi o tome koliko je korisnika spojeno na mrežu, u koje doba dana si skidao MP3
tako je, kod kableskog interneta zavisi o broju istovremeno prikljucenih korisnika i naravno da ovisi o tome tko je s druge strane, jer ako on ima 56K, onda ti mozes imati neznam sto, ali skidati ces po njegovoj brzini...
maraschino - PTICICA
a ako si se slucajno spojio na 56k?mojem se braticu dogadjalo...
Bookmarks