...u oglasniku se cijene kreću 600-800 kn...pa mogao bi tražit 750 kn,ako je očuvan kao što kažeš...
Konačno sam uspio starog nagovoriti da mjenja mobitel ali ima jedan problem. Neće kupiti drugi dok se ovog ne riješi. Pa me zanima koliko bi mogao dobiti za S55? Mobitel je kao da je tek iz kutije izvađen jel ga stari skoro uopće nema u rukama. Stalno ima slušalicu u ušima, a od nedavno bluetooth slušalicu, i zove i razgovara preko handsfree-a. Na njemu nisu napisane ni 3 poruke.
...u oglasniku se cijene kreću 600-800 kn...pa mogao bi tražit 750 kn,ako je očuvan kao što kažeš...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kod nas u BiH bi za dobro ocuvanog mogao dobiti max 120 Eura.........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
to je i preko 800 kn
Eto, ja našao kupca za S55, godinu dana star, bez ogrebotine i sa slušalicama i punjačem za auto te razdjeljnikom koji omogućuje istovremeno korištenje autopunjača i slušalica.. Sve zajedno za 750, a za tjedan dana je rođendan kad u moj posjed stiže S65![]()
Neka ga da u ono staro-novo, uračunaće ti jedno 550 kuna, ali se ne zaebavaš sa prodajom.
Bookmarks