sygic?nikada vise!bio u njemackoj i reko idem si staviti sygic jer ima puno vise opcija i waypointova...uglavnom,bio sam smjesten u jednome malome selu, i taj sygic kao da je radio majmuna od mene...na tabli pise da do doticnoga mjesta ima jos 14 km a "ona" mi izracunala rutu od 26...ne samo to,nego sto god sam utipkao "ona" me vodila okolo kroz sva sela i to kroz svaku ulicicu i misiju rupu...nakon dva dana koristenja sam poceo koristiti navigaciju "pitaj prolaznika" i poceo sam raditi sve kontra "nje" i tako puno brze stigao do odredista...uglavnom,katastrofa...napravio sam sigurno 60-70km viska a jos ga bas i nisam koristio po gradu (kada i jesam, isto katastrofa) nego vise po ruralnim djelovima gdje bas i nemas sto alternativa sto se cesta tice....

...na tabli pise da do doticnoga mjesta ima jos 14 km a "ona" mi izracunala rutu od 26...ne samo to,nego sto god sam utipkao "ona" me vodila okolo kroz sva sela i to kroz svaku ulicicu i misiju rupu...nakon dva dana koristenja sam poceo koristiti navigaciju "pitaj prolaznika" i poceo sam raditi sve kontra "nje" i tako puno brze stigao do odredista...uglavnom,katastrofa...napravio sam sigurno 60-70km viska a jos ga bas i nisam koristio po gradu (kada i jesam, isto katastrofa) nego vise po ruralnim djelovima gdje bas i nemas sto alternativa sto se cesta tice....
Odgovori uz citat
Bookmarks