= Citat = Izvorno postao //Wild-Boy\\ Pregledaj post
...kolega, kao prvo - dobar izbor ...

...a sad odgovori:

1. možeš dodati još dvije pločice
2.potraži konektore gdje piše CHA_FAN ili tako nešto
3. obje su za graf.
hvala kolega,to sam uzeo po savjetu jednog servisera iz servisa gdje sam kupio.
ako su obije za graf da li to znaci da mogu staviti jos jednu istu graficku (8800gt ScE) i napraviti sli???

= Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
To su sve utori za memorijske module,a ploca podrzava 4GB
RAM-a,da ne kupis vise nego sto podnosi.

Code:
Ostale karakteristike: Ostalo: 1 x Clr CMOS switch, CrossFire ready, Ext. RAID0,1, Supreme FX audio, 1x IEEE1394a connector, , 
Osnovne karakteristike: Socket: 775, CPU: Intel Core 2; Intel Core 2 Extreme; Intel Pentium 4; Intel Pentium D; Intel Pentium Extreme; Intel Quad Core 2, Chipset (N): Intel G31, Chipset (S): ICH7, BUS[MHz]: 1600, Memorija: DDR2, Broj utora: 4, Max. memorije [GB]: 4, Takt memorije [MHz]: 1066, 
Utori: AGP 4x/8x: n/a, PCI: 3, PCIe x16: 2, PCIe x8: n/a, PCIe x4: n/a, PCIe x1: n/a, PCI-X: n/a, PATA: 1, SATA: 4, 
Ostale karakteristike: RAID: n/a, 
Stražnji panel: Audio: 8-kanalni audio, 
Osnovne karakteristike: Mreža: 1x 10/100/1000 Ethernet, 
Stražnji panel: Parallel: 1, Serial: 1, PS/2 mouse: 1, PS/2 keyboard: 1, eSATA: 0, D-sub: n/a, DVI: n/a, HDMI: n/a, RJ45: 1, USB 2.0: 4, FireWire: 0, 
Konektori: S/PDIF Out: da, USB 2.0: 8, 4-pin ATX 12V Power: 1, 8-pin ATX 12V Power: n/a, 20-pin ATX Power: n/a, 24-pin ATX Power: da, Front panel audio: da, Chasis Intrusion: da, CD Audio In: da, CPU Fan Power: 1, Chasis Fan Power: 2, 
Osnovne karakteristike: Format ploče: ATX,
EDIT: Zakasnio...

e hvala smuch,nema veze sto si zakasnio,dosta korisnih informacija procitah ovdje

@wild evo slika pa mi reci za sto je ovaj slobodni prikljucak,jel tu ide neki FAN?

naime ne znam kako ljudi stave po 5-6 ventova u centralnu xD meni jos jedan treba pa mi belaj gdje da ga ustekam, a naime ovo pitam jer mi se graficka opasno grije, citao sam negdje da je to normalno da se grije i do 100 stepeni celzijusa
i danas bas sam dodirnuo lim graficke i oprzio prste postenski kao da sam na rostilj stavio, pa bi da napravim malo dodatnog "puhanja"

da ne otvaram novi toppic kakva su vam iskustva sa pci slot ventilatorima, i da li bi mi pomogao u ovom slucaju jer bi puhao bas u dio graficke koji se grije, nesto ovako:

jadno konfa mozda izgleda,ali moze svasta

PS. slike uhvacene sa N95 macro modeom