Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    HTC Desire, E63
    Operater
    VIP,Tele2, T-mobile
    Bodovi
    16.945
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problem je u tome što su najavili da postojeći korisnici mogu upgradeati uslugu za +49 kuna i meni je to bilo ok, a u SZK su mi isto to rekli.

Ja želim zadržati 5Mb flat i na to dodati televiziju, a oni sad hoće da im platim +79kn i uz to dobijem flat telefon, snimalicu i međunarodne favorites koji me ne zanimaju.

Nije riječ o novcu, mogu im ja platiti i 279, ali je stvar principa. Ako kažeš korisnicima da može, a onda "e baš u tom slučaju ne može" to nije fer odnos prema klijentima.

Nema logičnog objašnjenja da Surf i Obitelj korisnici mogu dodati TV za 49 kn, a Flat ne mogu.
    T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E51
    Operater
    le VIP
    Bodovi
    10.887
    Nivo
    25
    Bodovi: 10.887, Nivo: 25
    Bodovi: 10.887, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaboravite taj IPTV od ISKON`a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    imao sam prije "normalnu" liniju od njih = DSL+Telefon,darilo je za 5,sad sam preso na tu je**** IPTV i od tog dana samo sranje !!!

kao prvo,slika na LCD`82 nemres skoro uopce gledat,sve kockice..kao drugo,cak kod njih nemozeju vise vidjeti koje racunala su sve spojeni na moju liniju...kao trece,svaki dan moram resetirat modem(od struje) da mi opet preradi Internet,,,katastrofa!!

ne preporucujem nikom tu novu tehniku od ISKON`a,vec u njemackoj su ustanovili da je to shit,sad nama tu prodaju to ....ako nemas najmane 10mBit brzinu,zaboravi TV,ako imas Server i tu uslugu=ZABORAVI...sve u svemu,usluga nis ne valja!
    Moj stari nick je bio: nokman

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cirano Pregledaj post
    zaboravite taj IPTV od ISKON`a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    imao sam prije "normalnu" liniju od njih = DSL+Telefon,darilo je za 5,sad sam preso na tu je**** IPTV i od tog dana samo sranje !!!

kao prvo,slika na LCD`82 nemres skoro uopce gledat,sve kockice..kao drugo,cak kod njih nemozeju vise vidjeti koje racunala su sve spojeni na moju liniju...kao trece,svaki dan moram resetirat modem(od struje) da mi opet preradi Internet,,,katastrofa!!

ne preporucujem nikom tu novu tehniku od ISKON`a,vec u njemackoj su ustanovili da je to shit,sad nama tu prodaju to ....ako nemas najmane 10mBit brzinu,zaboravi TV,ako imas Server i tu uslugu=ZABORAVI...sve u svemu,usluga nis ne valja!
    kockice su ti zato što nisi podesio rezoluciju ... isključi ethernet kabel iz uređaja i napajanje zatim samo spoji napajanje i stisni da daljinskom tipku "menu" i u postavkama si podesi izalznu rezoluciju ... sejvaj ukočaj ethernet kabel i pusti da se resetira i ponovo spoji ...

a modem traži da ti zamjene tak je mene zahebavo onda mi je lik došo zamjenit (iako ja nisam prijavio kvar) i sad radi bez greške (u novom uređaju je novi firmware).

Slične teme

1. Iskon.DUO Obitelj i Iskon.DUO Surf
    By Chief_Wolfinjo in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 12-12-2008, 21:32
  2. Metronet IPTV
    By hrc777 in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 09-03-2008, 21:21
  3. Najnoviji IPTV softver za Gigaset SE555?
    By Eyes Only in forum Mreža
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 16-06-2007, 09:39
  4. palm predstavio nove modele
    By coma_zgb in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 12-10-2005, 13:04

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke