Evo da ispričam i moju kalvariju s ovom uslugom i neprofesionalnošću Iskona. Imam Iskon DUO flat 5Mb i 22. IV. zatražio sam preko korisničkih stranica, kako su mi objasnili u SZK, dodatnu uslugu televizije za 49 kn. Otišao sam na put (rečeno mi je da treba 5-10 radnih dana da stigne samoinstalacijski paket), a kad sam se vratio nađem mail od iskona da preko korisničkih stranica aktiviram Iskon Trio Start ili Super.
Velim.. e neću, tražio sam TV na moj postojeći DUO jer ne želim Start koji ima 3Mb internet niti Super sa svojim flat telefoniranjem i snimalicom za 30 kn više nego sam planirao (279 umjesto 249). Em zoverm regionalni centar u Ri koji mi kažu da bih trebao moći aktivirati samo TV ali da provjerim sa ZG jer im stižu proturječne informacije (organizacija za 5), pa onda zovnem centralu u Iskonu i gđica koja se javila saslušala moj slučaj, pa me nazvala 7-8 sati kasnije da mi saopći kako stvarno
NE MOGU aktivirati TV jer imam Iskon DUO Flat a ne Obitelj ili Surf...
Molim? A zašto? Jel postoji neki drugi razlog osim marketinškog na osnovu kojeg se formiraju paketi? Ili se radi o bezobrazluku da mi jednostavno hoće izbiti još tih 30kn mjesečno koje ja iz principa neću platiti.
Zašto bih platio 279 i dobio flat fixnu koja mi ne treba, snimalicu i međunarodne favorite ili 209 i smanjio si brzinu sa 5Mb na 3Mb? Iskon jednako žarko želi mi smanjiti brzinu kao što mi je spreman ponuditi ono što hoću uz gluposti koje me ne zanimaju.
Ne znam koji poslovni model oni briju, ali je debilan kako god se uzme.
Imao sam najbolju volju platiti im tih 49 kn mjesečno za TV, ali dobro, imam ja Sopcast, p2p, titlovi mi ionako ne trebaju.... neću propasti bez animal planeta![]()

Bookmarks