Čemu konkretno tema? Ako ti treba usporedba za vlastiti odabir, onda napiši što ti je kod uređaja posebno važno, jer ovako tema ne služi ničemu.
Koji je po perfomansama bolji?
(meni se čini da je u svemu SE bolji osim kaj LG ima osijetljiv ekran)
Čemu konkretno tema? Ako ti treba usporedba za vlastiti odabir, onda napiši što ti je kod uređaja posebno važno, jer ovako tema ne služi ničemu.
Inače oba dva su mi lijepa.
Ovo je moje pitanje bilo "Koji je po perfomansama bolji?"
Znači koji je jači(močniji) .
Još jedna nelogična usporedba.Potpuno su različiti i jako je važno šta preferiraš.
Cookie ima veliki touch ekran pogodan za multimediju,a C510 je foto mobitel.
Cookie ima veći ekran, ali C510 ima bolju kameru i tipkovnicu.
BTW, Cookie nema WLAN a ima 3" touchscreen, što je po meni apsurdno.
Veeeeliki minus za C510 je materijal izrade.Tako lošu, tanku, jeftinu na dodir i krckavu plastiku ja u životu još nisam vidio na mobitelu! Stvarno očajno.
...a što ti želiš da ti mob ima, što ti je BITNO...
...i tema postoji o tome modelu - Sony Ericsson C510 ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@autoru teme
Napiši što te točno zanima najviše kod uređaja i što ti je važno kako bi ti se na temelju toga mogle dati preporuke. Ovo "koji ima najbolje performanse" ne predstavlja ama baš ništa.
nemam ali sam molio da mi ga izvade iz kutije u t-mobileu jer sam ga htio uzeti za staroga ali sam odustao kad sam vidio kako je plastika od koje je izrađen nešto najočajnije što sam ikada primio u ruke (podsjetila me na plastiku od n95, onu sa poklopca, samo puno lošije obrađenu i mnogo tanju, nešto drugo tako loše stvarno nisam imao primiti u ruke) Inače, mob ima dobar soft i sve.
Kad bi ja birao, izabrao bi cookie zato što je veća fora mobitel. Inače da je C510 od boljih materijala uzeo bi njega.
Eto, savjetujem ti da odeš jedan dan u avenue mall, isprobaš cookija i C510 pa vidi koji ti se više sviđa. karakteristike su manje više jednake tako da eto,vidi koji ti bolje leži u ruci.
sretno.
Bookmarks