ovako, stavim karticu, unesem pin i onda me trazi neku sifru, gore pise sim zakljucan i tako koju god karticu da stavim.
kako da to rijesim?
ovako, stavim karticu, unesem pin i onda me trazi neku sifru, gore pise sim zakljucan i tako koju god karticu da stavim.
kako da to rijesim?
subsitu code trazi?
bas pise na hrvatski sim zaključan i u redu ispod unesite šifru.
frenadica ciji je to mob kaze da je to onaj kod telefona koji ti mozes mijenjati ali meni je to malo sumnjivo...
Mobitel je zaključan na neku mrežu,treba ga unlockai da bi radio s svim sim karticama.
moze li se to sa codom jer nemam kabel za taj model...
malo sam noob za to pa ako bi mi netko objasnio kako bio bih zahvalan.
i jos nesto, kako moze biti zakljucan na sve mreze, jer kojugod karticu da stavim pise isto...
tnx
edit: treba mi kod za reset sigurnosnog koda mobitela na tvornicki..ima tko
Zadnji uredio farky : 15-04-2009 u 19:22
...kao prvo - gdje je kupljen mob...
...kao drugo - sam ga ne možeš otključati, nosi ga lokalnom unlockeru neka ti ga sredi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mislim da nije problem u unlocku jer ja dok ubacim tomato karticu, mob je inace na vip poslije pina kaze da je sim zakljucan i trazi sifru.
ali ako malo pricekam pojavi se poruka dobrodosli u tomato i ima signala..
dakle ja mislim da je to sigurnosni kod, ono sto stavis da te pita dok promijenis karticu...
*2767*2878# probao sam ukucati ovaj kod i mislim da sam tako resetirao mob ali dok ukucam 8 nula sto bi trebao biti tvorniki sigurnosni kod isto kaze da je krivi kod...
sto i kako da radim..hvala unaprijed na pomoći...
Bookmarks