Slušao sam neš o tom virusu, koji je več zahvatio oko 15 milijuna kompjutera. Sad opet zna netko malo više o otm virusu da se raspitam... NAvodno napada sve.![]()
Slušao sam neš o tom virusu, koji je več zahvatio oko 15 milijuna kompjutera. Sad opet zna netko malo više o otm virusu da se raspitam... NAvodno napada sve.![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Evo mali test za one koje zanima jesu ga pokupili=)
http://www.bug.hr/vijesti/test-conficker/96187.aspx
Virus, odnosno crv, po mom iskustvu s njim u verziji A briše backup datoteke i kod Nod32, ako nije nadograđen na vrijeme onemogućava daljnje nadogradnje. Posebno je opasan u mrežama gdje je vrlo brzo širi, ali ga redovni update NOD32 uspješno blokira. Posebno treba izbjegavati korištenje USB stickova u mrežama, jer se obavezno kopira na stick.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nisam pokupio, saznao cudom jer gledao dnevnik
makar sam ja
koi to ne gleda al opet....za svaki slucaj
![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Čist sam =)
Neg,pustite vi ovo,trazite autora,250000$ nagrada![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
I ja sam čist
A autor se sigurno neće lako naći, ipak su to hakeri napravili.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
kaj taj črf dela?. neka bezvezarija, il ima namjenu?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Onemogućuje antivirusnim programima updejt, kao ni posjet web stranicama proizvođača antivirusa, onemogućuje Windows Update, kao i Windows Defender.
Ostalo ovdje...
Ja sam isto čist
Onemogućuje antivirusnim programima updejt, kao ni posjet web stranicama proizvođača antivirusa, onemogućuje Windows Update, kao i Windows Defender.To ne bi htio
![]()
Ajd, F.E.A.R., priznaj- pa ćemo podijeliti (tebi 50)- nama ostatak.![]()
Zadnji uredio georgy : 12-04-2009 u 09:30
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ma dajte tražite već više...ak niš drugo podijelićemo.......![]()
Ako on onesposobljava update AV programa,i ako ne da ic na stranice proizvodaca AV software,onda sam imao vec posla s njim prije dva mjeseca.
Moj i frendov komp...
AVG ne zeli update,neda ga deinstalirat na nijedan nacin s svakakvim uninstallerima,Unlockerom i ubijanjem procesa,kad u Google npr upisem Avast antivirus,rusi mi i Operu i FF, i IE,tj ne daje nikakvu sansu da pristupim bilo kojem softwareu koji bi ga mogao zadavit. Safe mode i system restore takoder nemaju smisla... Oderat disk,i Jovo nanovo...Odtad sam na Avastu,jer ga je AVG propustio u komp pa mi je napravio sranje...
Inace,komp besprijekorno radi,samo te neke gluposti... Igre se vrte,net vozi,muzika svira i tako dalje,al AV je neupotrebljiv...
inace ak niste znali taj virus je star vec 3 godine i napada ljude odnosno kompoveal se tek nedavno saznalo za njega je je neki cinkarosh to odao....
![]()
Ljudi, pazite, slika na bugovim stranicama nije ispravan test, jer je ta slika na bugovom serveru. Na kraju članka je link na ispravan test.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
zato ja radim double check![]()
![]()
evo pravi test.... KLIK
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Alat na ovoj stranici koji daje Bitdefender ne uklanja conficker verziju A. Provjereno danas na dva računala.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks