Koliko sam razumio telefon nakon flesanja i prvog paljenja normalno radi pa onda zablokira?
Ako je tako probaj s drugom karticom, ako i tada ne radi normalno uguraj PM file prije toga napravi backup imeia i simlocka
Koliko sam razumio telefon nakon flesanja i prvog paljenja normalno radi pa onda zablokira?
Ako je tako probaj s drugom karticom, ako i tada ne radi normalno uguraj PM file prije toga napravi backup imeia i simlocka
Hvala na odgovoru.
Dobro si razumio, samo sto mob ne zablokira nego jednostavno ne prima tipke, osim one za kameru i dugo drzanje crvenog za gasenje moba - to dvoje radi svaki puta. Ali recimo kada nazovem taj telefon, ne mogu na njemu odbiti poziv sa crvenom slusalicom.
Sad sam ubacio tele2 karticu na kojoj nije iskljucen pin. Mogu upisati pin ali ne mogu nista drugo, znaci ove tipke dole rade, ove na gornjem dijelu ne.
A kada upalim mob, onu uvodnu spicu sa rukama i onom nokia melodijom mogu prekiniti pritiskom na bilo koju tipku.
Mozes li mi objasniti sto je to PM fajl i kako da napravim backup IMEI-a i simlocka?
EDIT: skontao sam sto je PM file, skinio sam s neta brdo tih PM-a za razne modele. Medju njima je i PM za 6500s, znaci taj trebam?
Sad me jos pati kako napraviti taj simlock i imei backup, bezuspjesno googlam ali samo neki boxevi i plati-pa-dobijes-code
EDIT2: probao sam ubaciti druge PM fajlove koje sam nasao na netu i nista... napravio flash u J.A.F.-u i sve po starom...
napomena: mob je kupljen na crnjaka, otkljucan
Zadnji uredio spliff : 13-04-2009 u 15:38
Pozz,
meni se slično dešavalo na mome kupljenom u t-mobile, nije tako extremno kao tebi ali bilo je slijedeće: mob radi normalno ali nakog nekog vremena kada je zaklopljen slide tipke se zablokiraju i neće raditi ni jedna sve dok ne pritisnem crvenu tipku par puta onda sve normalno proradi, to se dešavalo samo dok je slide bio zaklopljen, najiritantnija stvar je bila kada bi se znalo desiti da kada me netko zove da mi neće primiti zelena tipka pa moram otvoriti slide da se javim.
Mob bio na servisu, stavili novi software, mijenjali tipkovnicu, ali problm je i dalje bio tu. Na kraju sam prodao mob
heh, ali to se dešavalo samo nekada i to kada je slide zatvoren, pa možda novi vlasnik to nikada ni ne primjeti )
Bookmarks