Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamjenio sam ipak i nisam požalio ( uzeo još 200kn doplate )

glede kamere , uspoređivao sam i slike su tu negdje stim da se kod samsunga lakše zamute, AF svjetlo je kod nokije puno jaće te i tj lakše fokusira u mraku , optički zoom nisam ni koristio , Xenon flash je nešto jači na nokiji

što se tiće softa nokia ga šiša samo tako , i imam jedan pdf fajl od 11mb koji samsung nije mogao otvorit dok je nokia ko iz šale isto obavila , uglavnom osjetno je brža i dorađenija, ima dosta recenzija koje to i potvrđuju , i nokia ima brži procesor od 369mHz dok samsung ima 330... na g810 mi se znalo desit da uopče ne spremi sliku , pa je spremi na na telefon a ne na karticu ( napravio sam i hard reset na mobitelu i formatirao karticu i opet se to dešavalo , a da napomenem da istu tu karticu od 4gb imam sad i na nokiji i problema nema ) , ponekad mi se uopče nije čuo zvuk zvona na samsungu a profil je bio na general ( pretpostavljam da se bi se to rješilo sa updateom ) , nokia ima jednostavniju proceduru updeta ( mislim opčenito)

glede maske tj kvalitete izrade , samsung ima ocjenu 5 a nokia 2 ( nije mi jasno zašto su toliko loše to loše izveli) ,
    zatvarać od kamere na nokiji isto je malo sumnjive kvalitete

samsung ima lošu ergonomiju , od blesavog rasporeda tipka za javljanje i poklapanje pa do pa do zatvaraća od kamere .. nokia je dosta lakša ( no zbog plastike ,da padne sa nekih metar raspala bi se )

wlan mi je nebitan , koristim broadband

baterija na samsungu je jaća , no nokia ima def. veću autonomiju ( pola dana ziher )

glede gps , nokia nešto brže nadje satelite ,al ni na jednom od njih mi nije pukla veza

veličina ekrana na nokiji mi je čist ok , da je veći nebi bilo loše ... al zato je na suncu puno bolje vidljiv

radio baš ne koristim , no da napomenem da nokia ima RDS , samsung ima 3.5mm utor za slušalice , no imam nastavak sa 2.5 na 3.5 za nokiu pa je i to rješeno
    defaltni player je na nokiji bolji , tj ima više postavki ( equlaizer ...) zvuk je na samsungu nešto glasniji , kvaliteta zvuka je na oba dva dosta dobra ( koristio sam iste sonijeve slušalice)

zvuk na slušalici je bolji i kvalitetniji na nokiji te je zvučnik glasniji

Eto pokušao sam bit što objektivniji
    Zadnji uredio Vatrogasac : 11-04-2009 u 03:15
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Zatvorena tema

Slične teme

1. Samsung g810 - navigacija
    By pajo777 in forum Samsung
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 23-06-2010, 22:49
  2. Samsung G810 - uzeti 4 Gb ili 8 Gb microSD
    By madcowvu in forum Samsung
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 08-03-2009, 18:46
  3. Odgovora: 2
    Posljednji post: 19-02-2009, 19:14