Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 191

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    HTC Desire, Nokia 5800 XM
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.795
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.795, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok pokusao sam umjesto "Sygic771 touch" filea pokrenuti "SetupSymbian" file i taj mi pokrece...

Sve sam uredno instalirao, prebacio direktorije, u folderu maps napravio HRV i prebacio hrv mapu, Voices hrv je vec bio pa ga nisam ni prebacivao. Na kraju sam pokrenuo program odabrao jezik i otvorilo mi ga je ali nista se ne vidi osim crvene pozadine. Nema menija ni nicega iako ako stavim prst tamo gdje bi kao trebali bit meniji on nesto kao klikne...
    Zapravo koliko ja vidim sve radi, samo neman teksta, dakle gdje god pise tekst bilo na menijima ili gdje vec njega nema.
    Ali program kao radi, kako klikcem na nevidljive menije tako mi otvara opcije pokrece navigaciju itd...

Znaci trebao bi probati potpisati "Sygic771 touch" file i preko njega pokusati instalirati program?
    Samo mi nije jasno zasto onda to ne pise u uputama, a koliko vidim nitko nije imao ovakav problem...
    A ovaj "Sygic771 touch" file u trutorialu se spominje da za Hackane mobitele.
    Jer meni mobitel nije hackan, takav je kakav sam ga kupio, sve sto sam radio je redoviti upgrade firmwarea.
    Zadnji uredio Nemesis : 07-09-2009 u 13:21

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2009
    Mobitel
    Motorola G3, HTC Desire X
    Operater
    T-mobil
    Bodovi
    26.963
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.963, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Nemesis Pregledaj post
    Ok pokusao sam umjesto "Sygic771 touch" filea pokrenuti "SetupSymbian" file i taj mi pokrece...

Sve sam uredno instalirao, prebacio direktorije, u folderu maps napravio HRV i prebacio hrv mapu, Voices hrv je vec bio pa ga nisam ni prebacivao. Na kraju sam pokrenuo program odabrao jezik i otvorilo mi ga je ali nista se ne vidi osim crvene pozadine. Nema menija ni nicega iako ako stavim prst tamo gdje bi kao trebali bit meniji on nesto kao klikne...
    Zapravo koliko ja vidim sve radi, samo neman teksta, dakle gdje god pise tekst bilo na menijima ili gdje vec njega nema.
    Ali program kao radi, kako klikcem na nevidljive menije tako mi otvara opcije pokrece navigaciju itd...
    Jesi li provjerio ako imaš fajl: croatian.lang u folderu "res/skin"!!??
    I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    HTC Desire, Nokia 5800 XM
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.795
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hrc50 Pregledaj post
    Jesi li provjerio ako imaš fajl: croatian.lang u folderu "res/skin"!!??
    Upravo sam provjerio i taj file se nalazi na memorijskoj kartici u direktoriju Res/skin. no za svaki slucaj jos jednom sam ga kopirao i opet isto...

Zanima me da li se tri direktorija "res" "maps" i "drive" moraju samo kopirat na golu memorijsku karticu ili vec u neki direktorij. Jer ja sam ih samo na memorijsku kopirao...

Dalje nisam koristio prvi download link u trutorialu vec onaj drugi jer je u njemu novija verzija Sygic 7.71 v4189D. A ostalo sam samo sljedio korake kako pisu u prvom postu.
    Negdje sam ocito pogrijesio, samo gdje?
    Ima li tko da je odmah instalirao verziju Sygic 7.71 v4189D bez predhodne verzije 7.71 sa trial-om? Da li mu je radilo?

I na kraju jos mi nije jasno, posto mi mob nije hackan, trebam li potpisivat aplikaciju? Ili je ovaj drugi file sto sam pokrenuo instalaciju ok za moj mob?

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2009
    Mobitel
    Motorola G3, HTC Desire X
    Operater
    T-mobil
    Bodovi
    26.963
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dalje nisam koristio prvi download link u trutorialu vec onaj drugi jer je u njemu novija verzija Sygic 7.71 v4189D. A ostalo sam samo sljedio korake kako pisu u prvom postu.
    Negdje sam ocito pogrijesio, samo gdje?
    Ima li tko da je odmah instalirao verziju Sygic 7.71 v4189D bez predhodne verzije 7.71 sa trial-om? Da li mu je radilo?

I na kraju jos mi nije jasno, posto mi mob nije hackan, trebam li potpisivat aplikaciju? Ili je ovaj drugi file sto sam pokrenuo instalaciju ok za moj mob?

Aplikaciju ne treba potpisivati. Probaj prvo pokrenuti *Symbian.sis*. Ti si vjerojatno pokrenuo *Symbian touch.sis* jer možda nisi dobro pročitao post br. 4 u tutorialu! Meni je instaliran na istom mobu prvi link i dodao sam još samo application.skin u folder skin (koji je u folderu Res na memorijskoj kartici). Link za *aplication.skin* je u 4 postu!

Ako ne uspije, sve izbriši i ponovo instaliraj Sygic iz prvog linka i čitaj dopune..
    I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.

EMP moderator Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam instalirao, prebacio ona tri foldera i sve je iz prve proradilo, ali sam hacknuo mob pa je gore ona "touch" instalacija.

= Citat = Izvorno postao hrc50 Pregledaj post
    Novog linka za ostale zemlje nema! Barem ga ja nisam mogao naći. Ako ti treba za neku zemlju, zatraži pa ću staviti link.
    Novije karte Hrvatske nema. Pa neće valjda mijenjati karte svakih par mjeseci.
    OK, budem se onda sam snašao, već sam poskidao oko 3 GB karata, samo ih moram usporediti pa obrisati viškove, valjda vrijedi ona, što teža karta, to novija...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [N81] kako podesiti Sip protokol
    By dspacek in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 07-03-2010, 11:10
  2. Kako podesiti LAN
    By sms freak in forum Stolna računala
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 31-03-2009, 12:00
  3. [n95 8GB] Sygic McGuider 2009 javlja grešku kod pokretanja
    By helex in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 23-12-2008, 19:13
  4. Kako staviti mapu Europe na Mio C220?
    By bakamile in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 29
    Posljednji post: 08-03-2008, 19:44
  5. Kako napraviti mapu za CS
    By tnt_tunja in forum Igre
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 10-08-2007, 14:45

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke