Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 34

Hybrid View

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    46.210
    Nivo
    52
    Bodovi: 46.210, Nivo: 52
    Bodovi: 46.210, Nivo: 52
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile Pozdrav s krepanog kompa

Sad ti budi pametan...
    Komp je mirovao dva dana,jer nisam imao vremena za ga cackat. Danas sam imao namjeru ponovno instalirat Windowse,i ukopcam ja njega,s tim da sam nanovo spojio vent na napajanje a ne na plocu,i ubo onu zelenu zicu na maticnu da mi eventualno izbroji okretaje ventilatora,ako Bog da... Cooler sam skinuo,i promjenio one hvataljke jer su mi se ucinile sumnjive,te sam i procesor skinuo,i vidim da nema iskrivljenih pinova i prasine,jer sam,kad sam sastavljao tu mašineriju u ovo kućište,ispuhao s kompresorom sve zivo,ukljucujuci i socket i sve kutke gdje se prasina moze skriti. Znaci procesor na mijesto,cooler na mijesto,pasta je nova i spremna i druge hvataljke koje mrvicu bolje drze od starih. Kresnem ga da vidim oce li opet zablesit,a on vrti ko zmaj. Everest ocitava temperaturu i brzinu okretanja ventilatora. Metnuo sam mu nekih 6-7 minuta test stabilnosti sustava,i to izgleda ovako:

Sad ti vidi... Doduse,sad je u njemu 512 RAM-a,jer sam onu gigu uvalio u drugi komp koji je ostao ziv,a 256 + 512 sad uvalio u ovog,al ne prepoznaje svih 768. Onaj stari prepoznaje,i dobit ce ih natrag... Valjda ce sad drzat neko vrijeme... Zasad,hvala svima na pomoci, odgovorima i savjetima...

EDIT: Morao sam otic kod frenda nesto,i ostavio sam Everest da ga muči...
    Nakon 2 sata i 47 minuta sam se vratio,i mislio sam da cu nac zapaljenu kuću i sl,al nasao sam ovo:

Lijepo i stabilno radi...
    Zadnji uredio Smuchac : 08-04-2009 u 18:48

Zatvorena tema

Slične teme

1. Problem s ventilatorom grafičke
    By lujo_zgb in forum Stolna računala
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 07-02-2008, 22:32

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove