recite mi koji je bolji (po softwareu, kvaliteti kućišta, jačini zvučnika, kameri (znam da je 5mpx ali....)) oba u tele2 ponudi na 2 godine dodu 895,00 kn tako da cijena ne igra ulogu nego samo mob
recite mi koji je bolji (po softwareu, kvaliteti kućišta, jačini zvučnika, kameri (znam da je 5mpx ali....)) oba u tele2 ponudi na 2 godine dodu 895,00 kn tako da cijena ne igra ulogu nego samo mob
Moj glas za k850! c902 ima možda bolju izradu i tanji ali na strani k850 veći ekran, m2 i SD kartice, xenon i bolje fotke po danu. Frend mi ima k850 već 2 god. i nikakvi problemi... plus c902 se u njemačkoj na gomile već nabavi u prepaid paketu (bez pretplate) za 99 eura (720 kn) pa će ih biti na gomile za razliku od k850.
po meni je c902 bzvz jer unatoč 5mpix daje očajne slike čim nije sunčano vrijeme. k850 je tu svakako bolji.
Iako je K850 stariji model glas za njega,moja najveca kritika kaj nema prave navi upravljacke tipke vec ono oko brojeva (tipki) ako ti to ne smeta razmisli.
Naravno i razmisli dali ti igra debljina isl ulogu na mobu,meni ne.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
a recite mi kakav je zvučnik kod k850i jel jak, isto to pitanje i za slušalice
Jak je zvučnik kad ga imaš u rukama ali ima problem kada je na ravnoj plohi onda zvučnik pokriven i nema gdje zvuk se odbijati pa je dosta slabiji... Slušalice koristim od k750/k800/k608 i super zvuk. Zadovoljavajuće.
Inače koristio c902 i k850 i definitivno k850 za izbor moba (kad je softver verzija stabilna naravno)!
Inače koristio c902 i k850 i definitivno k850 za izbor moba (kad je softver verzija stabilna naravno)
Objasni
Nema se tu što puno objasniti. Mislim moje mišljenje ne mora biti i za drugoga. Ali k850 ima xenon, veći ekran i one 3 touch tipke su mi cool za razliku od c902 čije touch su mi besmislene jer se ionako odaberu iz sučelja a bolje da su 2.2" ekran stavili.
Bookmarks