Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 24 od 24

Threaded View

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zanima te kako bi ovi iz Mobisa gledali hakirani mob po pitanju garancije? Mislio sam da te zanima kako formatirati mob ako se ne može upaliti...

Nemam pojma kako oni to gledaju i nisam čuo nikakva iskustva dosad. Po meni takvo što ne bi trebalo utjecati na garanciju. Čak i druga točka jamstvenih uvjeta govori da garancijom NIJE pokriven softver trećih strana (sve ono što sam instaliraš). Nigdje ne piše da takav softver na bilo koji način može poništiti garanciju. A koliko sam primjetio, garancija se nekako najviše odnosi na fizičke dijelove mobitela i firmware. OS je nekako najmanje pokriven i vjerojatno se zbog toga ograđuju od bilo kakvih softverskih problema. U većini slučajeva se softverski problem može srediti soft ili hard formatom tako da...

S druge strane, na netu se može naletiti na upozorenja tipa:
    "By hacking your phone you actually break the security shield provided by Nokia which in some cases may cancel your warranty by Nokia too. That means if something happens to your phone even by a hardware failure, Nokia gets a chance to escape saying you modified the proprietary software provided by Nokia."

...što je po meni ciganluk. A slušajući razna iskustva s Mobisom vjerujem da su sposobni za takvo što.

Neznam što bi ti rekao, osobno bi ostao na hacku i eventualno (kuc-kuc-kuc) da se nešto desi, mahao bi jamstvenim listom. Veći je problem ako mjenjaš product code i mob ti doživi hardware failure - a nema načina da vratiš stari kod. Vjerojatno ti opet nisam odgovorio na pitanje, ali recimo da bi i ja volio čuti DA/NE odgovor na sve ovo

Edit:
    Ico: Sâm hack jest prčkanje po sys folderima
    Zadnji uredio xlr : 12-10-2009 u 15:07
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Slične teme

1. eBay - ponistavanje ponude
    By Black_Hawk in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 16-03-2009, 00:31
  2. Odgovora: 0
    Posljednji post: 12-05-2003, 16:44

Bookmarks