Moje mišljenje o HellOX-u i sličnim paketima:

Imam već 2 godine E50 iz Tele2 (nebrandiran), za koji sam uspio dobiti certifikat od symbiansigned.com, te sam isprobao masu programa dok nisam našao one koji mi pašu.

Prije dva tjedna sam kupio E66 u T-mobile, naravno brandiran. Pošto se certifikat od E50 ne može koristiti za potpisivanje programa za E66 zbog IMEI-a, a symbiansigned.com više ne izdaje certifikate, tražio sam i ja način da mogu postaviti sve one programe koje imam na E50 i na E66.

Prvo sam razmišljao o mijenjanju product code-a, ali sam skužio da time ne dobijam ništa značajno, samo maknem par ikonica iz menija, a od kojih su neke čak i korisne.

Zatim sam tragao za načinom da hakiram E66. Time bih mogao instalirati sve programe za S60 v3, bili oni potpisani ili ne. Našao sam HellOX i Hello Carbid, sa svakakvim kombinacijama Installserver.exe i ROMpatcher dodataka, sve u stilu ako ne ide ovo, onda probaj ono. Sve bi to bilo u redu da nema jedne kvake. Da bih hakirao mob trebam POTPISATI HellOX ili Hello Carbid.

F**k, pa to i jeste moj problem što NE MOGU POTPISATI programe za E66. Da mogu potpisati programe, koji će mi andrak onda HellOX i ostalo. Potpisati program je čas posla, čak i na mobitelu sa Freesigner programom, ako imaš certifikat (koji nemam za E66).

Tako da je se sve svelo na to da mi treba certifikat (.cer i .key datoteke).

Tu su pomogli kinezi i forum opda.com.cn. Postao par postova na engleskom, u jednom čak bio malo i od pomoći, dobio 5 coins-a, i mogućnost da zatražim certifikat, koji je stigao otprilike 24 sata nakon zahtjeva (čekaju da se skupi par stotina zahtjeva, pa izdaju certifikat za sve zajedno).

I od tada nikakvih problema, na mreži je masu programa za S60 v3 koji su nepotpisani što mi više nije problem, potpisujem programe koje želim isprobati, nisam haknio mobitel, pa nema problema ni sa garancijom.