https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43676
Pa tema je u superthreadu, ne znam stvarno vise gdje i kako staviti da bude ocitije...![]()
Evo mene opet...
Nisam zaboravio na forum, jednostavno sam imao privatno dosta obaveza, nisam stigao...
Elem... Danas sam u zagrebu, pa sam mislio uzeti nekin djelova... Masku, port, bateriju, i tako nekih sitnica. Ono, u diskontnu... inovator je pominjao neku firmu. Pa, ako ko 4ma adreru... Trenvno sam u Gradisci, idem ka ZG, pa bi bilo fino kad bi sto prije neko odgovorio, a ja cu se tokom dana spojiti na neki rnuter, pa re cujemo. Poydrav... I hvala...
^^^^
Ništa od ovoga nije bilo, ali juče sam u SA, u an-ki uzeo bateriju, mislio sam i masku, ali nije bilo, pa ću negdje u BL...
Baterija je ok, uspio sam je napuniti, telefon je opet sastavljen i daje znake života (bljesne bjelo svjetlo, stoji 5 sekundi, pa se ugasi)... Softver otišao...
Kontam staviti od W610... Šta trebam raditi?
Ako može par hitova... Hvala
Zadnji uredio ravilov : 09-07-2009 u 02:10
//*: BOSCH 738D;Moto. T180;Nok. 5110x3, 6110, 3310, 1200;Philp. Fisio120;Sams. SGH-600, E250;Siem. A36, A52, SL42,C25,MC60;SE T230,T290,K300i,K550i,K610i,K750i;Tlt.GM832
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43676
Pa tema je u superthreadu, ne znam stvarno vise gdje i kako staviti da bude ocitije...![]()
Pozz svima,dobio sam od frendice k550i i ne radi procesor,hteo sam da ga restauiram,ali ne znam kako?Koliko je otprilike procesor i koji da uzmem?
Koji da uzmes?
To zvuci kao da mozes birati. Pa nije to PC, pobogu.
Rekao mi je jedan u servisu ,ali no nebitno...Znas mozda koliko je cena procesora i kako da ga flashujem?Hvala unapred.![]()
...gdje u servisu...tko, kakvu opremu ima...hjoj kakvih "samsvojmajstorpokušavambit" ima, kanite se ćorava posla...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pitao sam na nekom forumu ,pa mi je odgovorio lik koji drzi servis telefona...Moze pomoc oko flashovanja procesora?
Kao sto rece Wild-Boy, manite se corava posla... Za pocetak, procesor se ne flasha. -_-
Nije da sam nekad radio nesto slicno, to jednostavno proizlazi cisto iz logicnog razmisljanja.
Zadnji uredio ravilov : 22-06-2010 u 23:34
Pa sta onda da radim sa njim?
Pa koliko bi to platio? Zar nije jednostavnije kupiti novi mobitel?
Ljudi, ovo je malo off-topic ovdje... Covjek ocigledno zeli popravljat bas ovaj, nije na nama da sad ispitujemo zasto.
Zelim ovaj da popravim,ako neko zna nek napise kako.Inace imam iPhone 3G,a ovaj da mi bude kao sekundarni telefon.
Ja evo znam kako, no sudeći po tvojim dosadašnjim istupima nisam odveć siguran da ti to znaš realizirati...
Napisi ili daj neki turtorial...ne znam ni ja dok ne probam.
Bookmarks