Normalno mozes koristit Nokiu jer ti oni po tvojoj kartici biljeze koji je promet napravljen a u bazi kartica pise koje sve usluge imas, tak da ti mob nema veze sa karticom.
Ispričavam se ako tema nije u dobrom pod forumu, neka je admini premjeste.
Nedavno sam uzeo u T-Mobileu iPhone u i300 tarifi. Odnedavno nemam više iPhone nego koristim Nokiu E66. Zani me dali i dalje imam 2 GB prijenosa podataka uključeno u pretplatu iako ne koristim iPhone? Dali T-Mobile kuži razliku? U mobitelu imam podešene podstavke za MMS, GPRS i preko toga se uredno spajam na net i to sve radi. No, zanima me dali se može provjeriti dali su te podstavke dobre? (da me enbi iznenadio poveći račun na kraju mjeseca.![]()
I dali su podstavke za surfanje preko iPhonea drugačije nego za obični mobitel?
Nokia je kupljena na crno, a podstavke je vjerojatno povukla sa SIM kartice, ako je to moguće.
Hvala.
Normalno mozes koristit Nokiu jer ti oni po tvojoj kartici biljeze koji je promet napravljen a u bazi kartica pise koje sve usluge imas, tak da ti mob nema veze sa karticom.
Hvala na odgovoru. Samo me to za podstavke zanimalo. Možda za te iPhone tarife imaju drugačije podstavke. Podstavke za spajanje su iste na njihovom webu kao i na mom mobitelu.
Bookmarks