Tako je i kod mene...
Btw, nismo dugo ovdje pisali...
Elem, ja sam, ovih dana, inspirisan RedKing-ovom kolekcijom, malo sredio ove svoje...
To sad izgleda ovako:
Na zidu: Stara Mobis dopuna, prospekt za Nokiju 6230 (imam negdje upute od "i"), futrola od T180 (ije stao u džep...) upute za MC60, dio pakovanja od HPM-70 SE slušalica, GSM-MS1 (današnji M(eee):tel) kutija, tako su nekad dolazili brojevi, kutija od G810 i dvije male od !hej eronet brojeva... Ispred su 1GB flash i BT dogle, kupljen za 6230i...
Telefoi su: Samsung SGH-600, Motorola T180 Talkabout, Siemens SL42i, SE T230... Pored njega je Njoka 1200, ali je ona skroz nova, pa se ne računa... I SE K300 koji koristim nekad umjesto G810 (fizičko, etc...)
Ove letvice na kojima stoje... Improvizacija, odem ovih dana u OBI, pa nađem bar pravo drvo... Bezveze mi je prave stalke kupovati...
Da, fotić je Beirette Electronic, čisto dekorativno, mada radi, u savršenom je staju... Negdje '83-4 proizvedena...
Eto...
I, za kraj, malo poređenje (sorry na kvalitetu, K610...:S)
![]()

) upute za MC60, dio pakovanja od HPM-70 SE slušalica, GSM-MS1 (današnji M(eee):tel) kutija, tako su nekad dolazili brojevi, kutija od G810 i dvije male od !hej eronet brojeva... Ispred su 1GB flash i BT dogle, kupljen za 6230i...

Odgovori uz citat
Bookmarks