Hvala...
He, ja sam imao sreću da dobijem SL42... Slučajno... Bilo je: "imam neki stari krš, hoćeš ga ti, ili da bacim...?"Ujedno, zauzima posebno mjesto u "kolekciji", prije toga sam imao samo T180 i A52 (koji istina, nije bio moj, ali tad mi nije još padalo na pamet da ih skupljam, ovaj je bio za djelove, mada nikad nije "raskupusan"...) po ladicama, i T230 koji sam koristio kao drugi mobitel... Kad sam dobio SL42, došla je kutija, "ostalo je histErija"...
Btw, moraću SL42 još malo srediti, nekako je mastan i prljav okolo, moraću ga rastaviti... Samo da kupim torx...
Imam ja četiri...Izvorno postao .:TailS:.
Dobiću uskoro još dva... (A50/MC60)
@georgy, fina kolekcija, što se žališ...
@Denis, LOL, sve sami E/SE... To je ljubav... Ja sam nekada davno umirao za Z800... Ništa od toga ne bi, na kraju... MIslim da sam ga i ja vidio u Mobilu...
Moja majka isto, od T230, pa nadalje... Sve SE... Sad ima i Samsung E1110, kao drugi tel, ali nikako da se navikne... Svako malo se ne javi, ne zna slati poruke sa njega...hh
I, da... @rise...
Zam šta su refurbished... Mislio sam i ja sebi uzeti neki refurbished, najvjerovatnije 8310, 7110, 8110, tako neku "egzotiku", budući da nikako ne mogu naći neku "normalnu"... Kad smo već tu, ako neko ko ima iskustva sa "restauriranim" (ti malo detaljnije... Npr, što si ga se riješio, nije valjao, ili...?)
Edit:
Yager... Nije GD30, on nije imao tako ispupčenu navi tipku... GD30 nije, ali koji jeste, nemam pojma, potražio sam, ništa...
I, ne brini zbog boje, moj K610 je 2007. god, i puo gore oljušteno...

Ujedno, zauzima posebno mjesto u "kolekciji", prije toga sam imao samo T180 i A52 (koji istina, nije bio moj, ali tad mi nije još padalo na pamet da ih skupljam, ovaj je bio za djelove, mada nikad nije "raskupusan"...) po ladicama, i T230 koji sam koristio kao drugi mobitel... Kad sam dobio SL42, došla je kutija, "ostalo je histErija"...
Dobiću uskoro još dva... (A50/MC60)
Odgovori uz citat
Bookmarks