Ja nemam neke posebno stare...
Imam Mitsubishi Trium Neptune (ne mogu naći sliku narančastog- kakvog ja imam, da me ubiješ- samo su plavi na internetu). On mi radi najnormalnije, imam punjač i sve- fora mi je što je djelomično proziranI sjećam se da je imao neku vrstu tema (neka ptica ili neki grad).
Onda, Ericsson T20e (ovaj, crno- sivi)- on također radi, samo je malo poklopac (točnije ona "kukica") baterije izgreban nožem- užasno teško se otvara. Ali, legendarna mi je ona igrica erix
2x Ericsson A2628 (crni i plavi)- jedan sam raskopao (zanimalo me kako to izgleda- pa ne vjerujem da više radi), a drugi radi- koliko se sjećam. Ali imam punjače.
2x Siemens a55, jednom ne radi baterija, drugi se koristi kao zamjenski mobitel (ima zelenu masku s nekim reljefima- fora je).
Siemens a70, koristi se također kao sekundarni mobitel (makar ne znam da baš spada u oldtimere)
Sony Ericsson T230, on je negdje prodan kako bi se kupio k700. Super mi je bilo što je u boji i što su se mogle skidati igrice s interneta (molio sam buraza da skine neku).
Mislim da je to to.

I sjećam se da je imao neku vrstu tema (neka ptica ili neki grad).
).
Odgovori uz citat
Bookmarks