Počeo sam davne 1999. sa Ericssonom S868(i zaljubio se u Ericssone) kojeg sam izgubio.
Usljedili su (Sony)Ericsson
T18-želio sam biti drukčiji od drugih jer ovaj je imao aktivni poklopac za razliku od modela T10, klinci ga razbili,
T29-Interesiralo me što je to wap, ja ga počeo razbijat klinci dovršili,
T39- super moderan telefon u ono vrijeme,IC,BT, GPRS, više tel.brojeva za 1 kontakt. Prvi se primjerak pokavari pa sam nabavio drugog. Telefon koji me najviše oduševio svojim mogućnostima, Ovaj drugi još odlično radi.
T65- svidio mi se dizajn i veliki ekran, još je ispravan samo mislim da je baterija već u lošem stanju.
T610- mislio sam da je ta kamera nešto najbolje što se desilo mobitelima, sretno rastavljen čiji su unutarnji organi dočivjeli transpjataciju.
T630- počele štekat tipke na T610 a svidio mi se dizajn ovoga pa ga kupio polovnog na buvljaku, još uvje ispravan.
R320- kupio ga zbog tankog izgleda i velikog ekrana, još jako dobro radi.,
Z800- Kada sam ga vidio u "Mobil-medisa" novinama rekao sam sebi "To moram kupiti". Prvi SE sa UMTSom a normalnih dimenzija. Još uvjek radi ali malčice štekaju tipke mada je još upotrebljiv. Inače je jako funkcionalan mob, a najbolja stvr mi je foto svjetlo koje se pali na neovisan gumb pa može služit kao baterijska lampa.
Bilo je toga još samo što to već spada u novije generacije kao K750, K530, S500 i još neki.
Editirat ovaj post čim stignem sa slikom onih koji su preživjeli i koje još imam u kolekciji