Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 77
    mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    Da, 540 je bila na analognoj mrezi, mislim da je bilo 20 lipa minuta razgovora, sum u pozivu te nemogucnost slanja sms poruka.
    ...te svekoliko i svima zabavno ubacivanje i preslusavanje.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Negdje po ladicama imam Ericsson GF768 (prvi mobitel normalnih dimenzija, bio je pola manji od tada aktualne nokie) ispravan ali baterija ne radi, Nokiu 7110 ispravnu, Ericsson R600 ispravan.

Najdraži mi je 7110 zbog kliznog mehanizma otvaranja poklopca tipkovnice te scroll kotačića (s funkcijom pritiska) ispod ekrana i ogromnog displaya. Takav klizni mehanizam i kotačić su, čini mi se, unikatno rješenje, nisam poslije vidio ni jedan model da ima jednu ili drugu karakteristiku.

Vrlo kvalitetno i čvrsto kućište, ništa nije škripalo, posebna boja tako da na suncu vuče na smeđecrveno a inače više na zelenu. Mislim da bi taj dizajn mogao i danas proći kao neki retro.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    iPhone 11 Pro
    Operater
    Hrvatski Telekom
    Bodovi
    19.453
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.453, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pošalješ slike od Ericssona (obadva)?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .:TailS:. Pregledaj post
    Pošalješ slike od Ericssona (obadva)?
    Ne stignem sad kopat, ispod nekih drugih stvari su :-) Ako uspijem doći do njih fotkam pa pošaljem za koji dan.

Sorry. Nastojat ću poslat bar za vikend

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blueled Pregledaj post
    Takav klizni mehanizam i kotačić su, čini mi se, unikatno rješenje, nisam poslije vidio ni jedan model da ima jednu ili drugu karakteristiku.
    Malo off...
    Ocigledno nisi vidio nijedan Sony Ericsson iz P serije, ili recimo M600 i jos neke?
    Svi imaju funkcionalno isti mehanizam (kotacic je tanji i nalazi se sa strane a ne naprijed), a neki i napredniji od te Nokije (kotacic se moze stiskati naprijed, nazad i unutra, te naravno vrtiti/scrollati, dakle efektivno moze raditi kao joystick/navipad).
    Ista stvar i sa BlackBerry 7290, ovo sto viri gore desno je upravo takav kotacic (tu se bolje vidi).

U svakom slucaju, nije bas toliko unikatno.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    SGH-G810, SE C510
    Operater
    m:tel, Eronet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Smuchac, hvala za T180...
    Hvala i ostalima, za contribution to the thread....
    Nego... Ovo je, za sada, moja kolekcija... Drzim je u velikoj kutiji (od velikih cipela...hh), ali je polako prerasta... A majka ludi...

(direct link za sliku: http://img26.imageshack.us/img26/2125/telefoni.jpg )

Slikana je sa G810...

Ovako (iz gornjeg lijevog krecem):
    1. Bosch 738 MULTIBAND... Simpatican telefoncic, mogu zamisliti kako je na tome bilo super tipkati... Ne znam da li radi, dobio sam ga od frenda, nemam punjac...
    2. Motorola T180 TALKABOUT... Moj prvi telefon... Kad sam već tu, da napišem istoriju svojih telefona: Majka ga je kupila novog, njen prvi telefon, onda je dobila neke Siemense, a ovaj je stajao par mjeseci... Tad si prepaid kartice bila uzaso skupe... A i postpaid... Sjecate se... Elem, tako sam ga ja, negdje 2001. dobio... Radio je jedno godinu dana, ali je baterija krepavala, Pa sam ga zamjenio sa Samsungom SGH-R210S, koji sam dao ujaku za Nokiju 8310, pa ga je on zabio u zid, tako da ga nemam... A 8310 se raspala, pa je otisla jednom tipu, za djelove za njegovu... Tad sam dobio Siemens MC60, i bio glavna faca, jer je bio jedan od prvih sa kamerom... Negdje 2003... Užasan telefon, ali imao sam ga dosta dugo... Sad je kod bake, kad njoj uzmemo nešto (tipa N1200...Kontam joj dati svoju...) drugo, dobijam ga za kolekciju... Imao je super igricu, BattleArena...hh...
    Onda, početkom 2006. dobijam Nokiju 6230i, opet sam bio glavna faca...hh 1.3Mpx, samo je K750 imao jaču kameru, ali mi je on bio bezveze... Imao sam u njemu i 512MB memorijsku... Ali mi neki papak narkomanski provali u svlacionicu, dok sam bio na treningu i ukrade je...Skupa sa 4 marke, koliko je bilo u džepu...hh, da nije tužno... Bilo je to 2007. u februaru...Onda sam imao T230, biće kasnije riječi o njemu... Stari telefom od majke, imao sam ga negdje do juna, onda sam dobio doskorašnji SE K610 (pomenuću i njega kasnije...) Koji sam dobio za neku siću, na ugovor sa Eronetom, mada sam ja htio Nokiju 6288, ali je ona bila skuplja, a nisam baš bio u situaciji da se pogađam... On je trajao do prije mjesec dana, još ga koristim, nisam ga nikada nešto "volio", ali je dobro radio, i sada ej super, sem maske koja se oljuštila... Ima 1GB M2... Ugovor ističe ovog juna, sad sam na ugovor sa M:tel-om uzeo Samsung G810... I presretan sam... Nokia+Samsung, najbolja kombinacija, po meni...
    Nosao sam još svašta, (po par dana max.) mjenjao se sa drugovima, rodbinom, i tako to... Mada ne volim često mjenjati telefone... Sem ako je loš... Nego, idemo dalje...

3. Nokia 1200, nije oldtimer, ali nizašta ne služi, pa je kod mene... Kupljena prije 15ak dana, u paketu s brojem, za 30km.. Ako zatreba kad...

4.Nokia 3310... Legenda... Ali nije bila moja, isto od frenda, ne radi, izgleda da je crkla, pa ju je neko pokušao popraviti, tako da sad apsolutno ništa nema od nje... Samo za djelove, ako nađem još koju... Ali ima baš fora masku, jer piše Limited Edition... Šala...

5.Nokia 6110... Možda moj omiljeni telefo, u svakom slučaju u "top5ever"... Sjećam se kad ga je ujak imao negdje 97-8... Ona kameleon maska i to... Doduše, ovaj sam dobio od frenda, i ne radi, ali mislim da se da riješiti... Ima tema na "s40 i starije nokije" podforumu...

6,7,8. Nokia 5110... 3 komada... sve gore i gore, mada ove zadnje dvije rade, iako jedino prva izgleda kao da je u stanju da radi... Srediću ih, nadam se...

9.Philips Fisio 120... Dobio od frendice... Ne radi, vjerovatno jer nisam našao način da probam napuniti bateriju jer nema punjača...

Drugi red:

1. Samsung SGH-600... Tetkin prvi telefon... Radio besprekorno do 2005, onda se krenuo malo gubiti, pa otišao u kutiju, došao D500, radi i danas... Ovaj sam dobio u decembru kad je bila neka frka jer je T230 krepao, pa nisam imao drugi telefon... Odnio ga u servis, za 10 maraka ga očistili, sredili malo, i dalje radi, kao NOV... (Više ih ne prave k'o nekad, očito...)

2. Siemens A25... Čini mi se da se tako zove... Dobio neki dan od frenda, ne daje nikakve znake života... MIslim, ipak je simens, šta drugo očekivati...

3. Siemens A36... Dobio od frenda... Isto ne daje znake života, mada mi on reče da je zadnji put radio... Ma, simens... Btw, nikad mi nije bila jasna razlika između ovoga i A35, sem što je A35 ružan, a ovaj ružiji... Za neko?

4. Siemens A52... Dobio od starog... Za djelove za babin MC60, ali je ispalo da je samo baterija i punjač, pa sam nešto iskombinovao, pa oba rade... Radi, samo ga zeza baterija, kao i svaki simens... I nemam pujač, tako da je van funkcije, trenutno, ali u "radnom" je stanju... Isto, ne vidim razliku između njega i A55, može mi neko objasniti?

5.Siemens SL42... Od ujaka od mamine frendice...hh Prvi (?) telefon sa memorijskom i Mp3... Još ima originalnu Siemensovu MMC 16MB unutra, a imam i originalnu 32MB MMC od 5230i, isto paše... Super telefon, "malo prešao", fio radi, malo ga displej jedio zeza... I, da, Naravno, baterija, ipak je simens...

6.SonyEricsson K300i... Radio do skoro kao 2. telefon od stare... Prvi je K510... I njega skoro dobijem... Ovo joj je drugi K300 bio, prvi konobarica negdje ukrala...hh Ok radi, samo malo mikrofon, baterija i to... Inače, fin telefončić...

7.SonyEricsson T230... Bio od stare... Kako sam bio ljubomoran kad ga je dobila... Prvi tel. u boji u kući... Kasnije smo nabavili i malu kamericu, imam je još... Ako hoće neko sliku... I to dobra kamera, VGA... Za to vrijeme dobra... Imao sam ga i ja, kad su mi N6230i ukrali, a do decembra prošle godine sam ga nosio kao broj 2, onda mu je prvo krepao ekran, pa sve ostalo... Prije par dana sam ga upalio, opet radi kao nov (!?)...

8.SonyEricsson K610i... Rekao sam već sve o njemu... Ok tel, malo ću ga srediti, pa ide babi, djedu, ili tako nešto... Možda i da ga prodam... Mada mi to bezveze... Sad ga nosim kao br.2, na njegovo mjesto će N1200, pošto imam G810 sad...

...i, zadnji, za sada, br.2-9 (garažni broj...hh) Telit GM 832... Dobio ga sinoć od frenda... Izgleda da je iz Hrvatske došao, ima VIP naljepnicu na vratancima... Mislim da radi, ali nemam punjač.... Ovi sa ratancima su bili najljepši telefoni, dok su ih pravili... (znam za ovaj novi SE Wx ali nije to to...)
    Tako, to je moja "mala" (rastuća...) kolekcija... Ako koga još šta zanima (mada vas vjerovatno nije ni ovo...) recite, poslikam, nije problem...

Usput, ako ima ko ideju kako da napunim bateriju na Bosch-u, Philips-u i Telit-u, pošto nigdje nema punjača, javite... Ako treba, slikam utore za pujač... Liče na ovaj novi (npr.K610) od SE-a...
    Zadnji uredio INTEGER : 02-04-2009 u 14:40
    //*: BOSCH 738D;Moto. T180;Nok. 5110x3, 6110, 3310, 1200;Philp. Fisio120;Sams. SGH-600, E250;Siem. A36, A52, SL42,C25,MC60;SE T230,T290,K300i,K550i,K610i,K750i;Tlt.GM832

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao INTEGER Pregledaj post
    Ravilov, hvala za T180...
    Ravilov,a?

Usput, ako ima ko ideju kako da napunim bateriju na Bosch-u, Philips-u i Telit-u, pošto nigdje nema punjača, javite... Ako treba, slikam utore za pujač... Liče na ovaj novi (npr.K610) od SE-a...
    Ćorni malo ovdje. Jes da nisu iz tvoje drzave (vidim po valuti i govoru) Al svejedno ih zvrcni,jer na web-u nemaju bas dosta podataka,a na telefonu znaju sta ima i nema. Vrlo lako bi mogli imat te neke punjace i slicno,jer imaju stvarno svasta za mobove. Ja kod njih cesto narucujem djelove za mobitele,pa ti ih preporucam. Npr. za V3 sam kod njih kupio auto punjač za 11 kn iliti za 3 KM.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    SGH-G810, SE C510
    Operater
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Joj, Smuchac, izvini, molim te, slični avatari, valjda, a još sam nov, plus što je postao iznad mene, i odvuče me... Sorry...

Koji ti je ono klizni, čini mi se 7. sa lijeva?

Ma, probaću još po servisima naći, da ne ganjam po cijelom poluostrvu...
    Jedino, možda budem skoro išao u Zagreb... Mada mislim da ima ovdje...

Nego, mislio sam, postoji li neka varijanta za prepraviti nešto (tipa neki punjač, da vire žice i to, čisto da može na koektore, za plastiku se snađem... )Da li bi moglo?

I, još jednom, IZVINI

Btw, 11kn za punjač? Kako to? Je li kod vas sve (mislim na djelove za mob) tako jeftino, ili je to do te firme... Kod nas nema bez 10KM pujača... I to fuš, naravno...
    Zadnji uredio INTEGER : 02-04-2009 u 14:44
    //*: BOSCH 738D;Moto. T180;Nok. 5110x3, 6110, 3310, 1200;Philp. Fisio120;Sams. SGH-600, E250;Siem. A36, A52, SL42,C25,MC60;SE T230,T290,K300i,K550i,K610i,K750i;Tlt.GM832

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Joj, Smuchac, izvini, molim te, slični avatari, valjda, a još sam nov, plus što je postao iznad mene, i odvuče me... Sorry...
    Ma nema frke. zezam se.

Koji ti je ono klizni, čini mi se 7. sa lijeva?
    Ono ti je Nokia 6270. Nedavno sam s nje skinuo LCD i stavio u bratovu Nokiu 6288,jer je on svoga skršio. Isti su,pa pašu jedan umjesto drugog...

Btw, 11kn za punjač? Kako to? Je li kod vas sve (mislim na djelove za mob) tako jeftino, ili je to do te firme... Kod nas nema bez 10KM pujača... I to fuš, naravno...
    To je do firme,i do toga sto su to zamjenski punjači,pa malo koštaju. Kućni punjač je oko 5 KM cca 20-30 kn. U trgovinama gdje se inace prodaju mobovi,originalan punjac neces nac ispod 100-150kn tj 30-40 KM...

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
    Ćorni malo ovdje. Jes da nisu iz tvoje drzave (vidim po valuti i govoru) Al svejedno ih zvrcni,jer na web-u nemaju bas dosta podataka,a na telefonu znaju sta ima i nema.
    u Republici Srpskoj ima znatno povoljnijih prodavača dijelova i opreme, od nekih čak i taj naš famozni simel uzima dijelove..

@INTEGER hint: an-ka

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Promjenio cca 160 modela od 1997 do danas (nesto je bilo duplih tj imao sam isti model par puta...imam negdje i excel sa evidencijom )...

Kolekciju nemam osim jednog telefona - T39m, apsolutno savrseno stanje, ko da je danas izasao iz ducana, a i baterija i dalje traje 4 dana moje upotrebe

Nedavno sam uzeo refubrished t28 sa ebaya ali mi se nije dopao, pa sam ga se rijesio...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    SGH-G810, SE C510
    Operater
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    u Republici Srpskoj ima znatno povoljnijih prodavača dijelova i opreme, od nekih čak i taj naš famozni simel uzima dijelove..

@INTEGER hint: an-ka
    Hvala... Potražiću...Gledam baš njihovu stranicu...

@Rise000: Refurbished? Kakav je bio? Koliko je došao?

Daj, stavi baš taj excel...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Malo off...
    Ocigledno nisi vidio nijedan Sony Ericsson iz P serije, ili recimo M600 i jos neke?
    Svi imaju funkcionalno isti mehanizam (kotacic je tanji i nalazi se sa strane a ne naprijed), a neki i napredniji od te Nokije (kotacic se moze stiskati naprijed, nazad i unutra, te naravno vrtiti/scrollati, dakle efektivno moze raditi kao joystick/navipad).
    Ista stvar i sa BlackBerry 7290, ovo sto viri gore desno je upravo takav kotacic (tu se bolje vidi).

U svakom slucaju, nije bas toliko unikatno.
    Vidio sam spomenute modele i blackberry (koji ima ipak malo drugačije izvedenu kuglicu koja se miče u svim smjerovima i naprednije je rješenje). Mislio sam na unikatno rješenje primarno na otvaranje (onaj stariji "banana" model nokie nije imao automatsko otvaranje) u kombinaciji s kotačićem tog tipa (click i scroll funckija) smješten ispod ekrana (ne na boku) za razliku od Sony modela koji su u vrijeme 7110 imali kotačić s boka - meni je osobno smještaj ispod ekrana bio bolje rješenje.

Moja greška - trebalo je pisati: nisam vidio model da ima jednu i drugu funckiju.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @integer, sjajna kolekcija.
    Ja bih sebi uzeo siemens SL 45 ali nema ih nigdje..
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    SE K770,K800,C905
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    6.489
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.489, Nivo: 19
    Bodovi: 6.489, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja nemam neku kolekciju mobova,imam siemens c55,ericsson t10 i t18,nazalost ne rade i dosta su ponisteni ali to su mi prva dva moba i jako sam ih volio,i dan danas su mi jako lijepi i srcu dragi
    "Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
    To nije sad vu trendu"

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    iPhone 11 Pro
    Operater
    Hrvatski Telekom
    Bodovi
    19.453
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sutra (najvjerojatnije) dobivam siemens C75 (mislim), nije tolko star, al opet mislim da spada pod rijetku marku mobitela - kog znate da ima siemens?

Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Lenovo Vibe Z2
    Operater
    tomato
    Godina
    35
    Bodovi
    14.367
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.367, Nivo: 28
    Bodovi: 14.367, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam ih ja 3 , al ih naravno ne koristim
    CARpeDiem*

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    X6 - 32GB
    Operater
    BH Telecom & m:tel
    Godina
    36
    Bodovi
    24.138
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.138, Nivo: 37
    Bodovi: 24.138, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 52,0%
    Ukupna aktivnost: 52,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nokia 5110 3310 5210...najstariji koje imam!
    ###1410989180026

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja nemam neke posebno stare...
    Imam Mitsubishi Trium Neptune (ne mogu naći sliku narančastog- kakvog ja imam, da me ubiješ- samo su plavi na internetu). On mi radi najnormalnije, imam punjač i sve- fora mi je što je djelomično proziran I sjećam se da je imao neku vrstu tema (neka ptica ili neki grad).
    Onda, Ericsson T20e (ovaj, crno- sivi)- on također radi, samo je malo poklopac (točnije ona "kukica") baterije izgreban nožem- užasno teško se otvara. Ali, legendarna mi je ona igrica erix
    2x Ericsson A2628 (crni i plavi)- jedan sam raskopao (zanimalo me kako to izgleda - pa ne vjerujem da više radi), a drugi radi- koliko se sjećam. Ali imam punjače.
    2x Siemens a55, jednom ne radi baterija, drugi se koristi kao zamjenski mobitel (ima zelenu masku s nekim reljefima- fora je ).
    Siemens a70, koristi se također kao sekundarni mobitel (makar ne znam da baš spada u oldtimere)
    Sony Ericsson T230, on je negdje prodan kako bi se kupio k700. Super mi je bilo što je u boji i što su se mogle skidati igrice s interneta (molio sam buraza da skine neku ).

Mislim da je to to.

˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Počeo sam davne 1999. sa Ericssonom S868(i zaljubio se u Ericssone) kojeg sam izgubio.
    Usljedili su (Sony)Ericsson
    T18-želio sam biti drukčiji od drugih jer ovaj je imao aktivni poklopac za razliku od modela T10, klinci ga razbili,
    T29-Interesiralo me što je to wap, ja ga počeo razbijat klinci dovršili,
    T39- super moderan telefon u ono vrijeme,IC,BT, GPRS, više tel.brojeva za 1 kontakt. Prvi se primjerak pokavari pa sam nabavio drugog. Telefon koji me najviše oduševio svojim mogućnostima, Ovaj drugi još odlično radi.
    T65- svidio mi se dizajn i veliki ekran, još je ispravan samo mislim da je baterija već u lošem stanju.
    T610- mislio sam da je ta kamera nešto najbolje što se desilo mobitelima, sretno rastavljen čiji su unutarnji organi dočivjeli transpjataciju.
    T630- počele štekat tipke na T610 a svidio mi se dizajn ovoga pa ga kupio polovnog na buvljaku, još uvje ispravan.
    R320- kupio ga zbog tankog izgleda i velikog ekrana, još jako dobro radi.,
    Z800- Kada sam ga vidio u "Mobil-medisa" novinama rekao sam sebi "To moram kupiti". Prvi SE sa UMTSom a normalnih dimenzija. Još uvjek radi ali malčice štekaju tipke mada je još upotrebljiv. Inače je jako funkcionalan mob, a najbolja stvr mi je foto svjetlo koje se pali na neovisan gumb pa može služit kao baterijska lampa.
    Bilo je toga još samo što to već spada u novije generacije kao K750, K530, S500 i još neki.
    Editirat ovaj post čim stignem sa slikom onih koji su preživjeli i koje još imam u kolekciji
    Tko laže, taj i krade,
    tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
    Sve je dobro dok ne tuku !

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

@Rise000: Refurbished? Kakav je bio? Koliko je došao?

Daj, stavi baš taj excel...
    Refubrished modeli koji se prodaju najcesce na ebayu i slicnim siteovima. Radi se o telefonima koji su ocisceni, stavljena kompletno nova kucista i baterije, te osim maticne ploce nemaju nista staro na sebi. Moj t28 je bio zacudujuce dobro sklopljen (mislio sam da ce kvaliteta biti bitno losija), a kostao me cca 300kn. Evo, o ovakvom se radilo - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dl...m=180339076889

Nabacim excel kad ga iskopam (na drugom kompu mi je) ali ima negdje i u onom topicu "koje ste mobitele imali" moj post s vecinom telefona (barem mislim da sam ga tamo postao)....

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Imam i ja jednog oldtimera.
    Panasonic, ne znam koji je to. Jel GD30 možda?
    Direct link za sliku: http://i42.tinypic.com/2quut84.jpg

Malo je boja otišla, al mob još radi, samo treba punjač nabavit

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    SGH-G810, SE C510
    Operater
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao wildbabe Pregledaj post
    @integer, sjajna kolekcija.
    Ja bih sebi uzeo siemens SL 45 ali nema ih nigdje..
    Hvala...
    He, ja sam imao sreću da dobijem SL42... Slučajno... Bilo je: "imam neki stari krš, hoćeš ga ti, ili da bacim...?" Ujedno, zauzima posebno mjesto u "kolekciji", prije toga sam imao samo T180 i A52 (koji istina, nije bio moj, ali tad mi nije još padalo na pamet da ih skupljam, ovaj je bio za djelove, mada nikad nije "raskupusan"...) po ladicama, i T230 koji sam koristio kao drugi mobitel... Kad sam dobio SL42, došla je kutija, "ostalo je histErija"...
    Btw, moraću SL42 još malo srediti, nekako je mastan i prljav okolo, moraću ga rastaviti... Samo da kupim torx...

= Citat = Izvorno postao .:TailS:.
    Sutra (najvjerojatnije) dobivam siemens C75 (mislim), nije tolko star, al opet mislim da spada pod rijetku marku mobitela - kog znate da ima siemens?
    Imam ja četiri... Dobiću uskoro još dva... (A50/MC60)

@georgy, fina kolekcija, što se žališ...

@Denis, LOL, sve sami E/SE... To je ljubav... Ja sam nekada davno umirao za Z800... Ništa od toga ne bi, na kraju... MIslim da sam ga i ja vidio u Mobilu...
    Moja majka isto, od T230, pa nadalje... Sve SE... Sad ima i Samsung E1110, kao drugi tel, ali nikako da se navikne... Svako malo se ne javi, ne zna slati poruke sa njega...hh

I, da... @rise...
    Zam šta su refurbished... Mislio sam i ja sebi uzeti neki refurbished, najvjerovatnije 8310, 7110, 8110, tako neku "egzotiku", budući da nikako ne mogu naći neku "normalnu"... Kad smo već tu, ako neko ko ima iskustva sa "restauriranim" (ti malo detaljnije... Npr, što si ga se riješio, nije valjao, ili...?)

Edit:
    Yager... Nije GD30, on nije imao tako ispupčenu navi tipku... GD30 nije, ali koji jeste, nemam pojma, potražio sam, ništa...
    I, ne brini zbog boje, moj K610 je 2007. god, i puo gore oljušteno...
    Zadnji uredio INTEGER : 03-04-2009 u 10:34

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

I, da... @rise...
    Zam šta su refurbished... Mislio sam i ja sebi uzeti neki refurbished, najvjerovatnije 8310, 7110, 8110, tako neku "egzotiku", budući da nikako ne mogu naći neku "normalnu"... Kad smo već tu, ako neko ko ima iskustva sa "restauriranim" (ti malo detaljnije... Npr, što si ga se riješio, nije valjao, ili...?)...
    Ma znam da znas Nego, kvaliteta je bila zadovoljavajuca i nista nije bilo problematicno s njim ali s obzirom da imam t39 koji je ipak cijeli original, a tehnicki gledano puno bolji i napredniji mobitel onda sam njega ostavio. Jednostavno mi se ne da gomilati hrpu...ovaj jedan je onak za dusu i to mi je dosta... Sto se tice kupovine nemas brige znam dosta ljudi koji su uzeli s ebaya takve telefone (8210, t28, t39 itd...) i nitko nije imao problema

Btw onaj panasonic par postova iznad je EB G520

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja doma imam a70 i c45, ali ih ne koristim.
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Mobiteli sa gps-om??
    By lujito in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 20-08-2007, 22:19
  2. NEC mobiteli u HRV?!
    By cime in forum Nec
    Odgovora: 40
    Posljednji post: 05-08-2007, 16:23
  3. Mobiteli, mobiteli MOBITELI...=)
    By ruky in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 05-11-2006, 22:25
  4. Svi Mobiteli . . .
    By Jamal in forum Mobil Internet c@fé