Očigledno si koristio Hotmail i Facebook na računalu na kojem netko drugi isto ima pristup, a ako si koristio opciju da ti pamti username i pass, onda je 100% netko se ulogirao i izmijenio pass.
Allo, pozdrav....
Imam problem... A to je da se nemogu prijavit na hotmail....jer PASSWORD je netocan... a password nisam mijenjo....Probo sa onim sta nude kao resetirati ga... ali mi nikako ne uspijeva....isto sa facebookom...Jednostavno mi javlja krivi password...( da napomenem...password za hotmail i facebook je isto) Jel znate kak to rijesit...ili jednostavno da ih kontaktiram nekako jer polako piz...!!!
evo vec 3 dan....sve mislim da je u njima problem...ali sumnjam
HVALA!!
Očigledno si koristio Hotmail i Facebook na računalu na kojem netko drugi isto ima pristup, a ako si koristio opciju da ti pamti username i pass, onda je 100% netko se ulogirao i izmijenio pass.
a koristio na poslu...ali uredno brisao sve.. tak da nemoguce...a ljude znam i nebi to napravili....tak da je to izbaceno... 100 odsto... Jos neka ideja mozda??
Koja je mogućnost da ti ne šljaka pass na dva različita servisa? Tako da ne bih odbacio ono što sam naveo kao jednu od mogućnosti.
šanse da se to dogodi su fakat male...jer ako se ne varam facebook je povezan sa mailom---- bar brijem...pa ako se nemres logirat na mail...automatski nemozes na facebook....bar tako mislim .č...ili se mopzda varam...al samo jedna osoba je za tim drugim racunalom...i ona nije sigurno...tak da nemam pojima...mozda nakaj ne sljaka sa hotmailom...aaaaaa LUDIM
Neko ti je prodao ribicua ti si lijepo unio podatke i sve mu poslao.
Hotmail radi najnormalnije, a facebook nije povezan sa ni jednim emailom. On samo koristi email adresu kojom si se registirao za ulogiravanje.
a neznam u principu zadnjih mjesec dana...jerdino kaj sam bio na netu...je bilo facebook i hotmail....i nigdje drugdje i to 10 min na dan....trebao radit Recesija je ...hehehe...tak da neznam... a u slucaju da mi je neko podatke uzeo...to vise nemogu nikako vratit???
možda ti sa tipkovnicom nešto nije uredu? :S
probaj prvo napisat password u notepad da vidiš dal je sve uredu, pa ga onda copy/pasteaj na fejsbuk u mjesto za upisivat šifre.
Ak to ne radi onda te neko gadno shebao s mijenjanjem passworda.
A probao vec to...Ne uspijeva nista...Probo kod susjeda.... profil na facebooku je onakav kakvog sam ga ostavio....tak da neznam kaj je to....nego sad sveeee isponova radit!!!!! to me zeza.. a pricekat cu jos 2 dana mozda se vrati u normalu....moz si mislit... ako neko jos ima neku ideju PRIHVACAM JU SA OBJE RUKE ... I GAJBOM PANA!!!!![]()
e sad tu možda ulaze hakeri ako komp nije bio zaštićen dobro il ak je neka budala prije nesvjesno prčkala po kompu, neznam zaš na poslovniom kompovima nemate neš poput deep freeza
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
keylogger.... <.<
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
^^^correct^^^![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Hmm.... Vidit cu sutra na poslu kaj je na tom kompu...jel je ista ili nista....Ako nadjem nest super.... ako ne.....20 sati tipkaj Add friend to list...JOOJ!!!!!!!
Bookmarks