Svoje komentare u vezi fotografija uhvaćenih navedenim mob. telefonom ostavljate u, za to predviđenoj, temi (link dolje naveden) jer će se komentari ostavljeni ovdje, u temi sa slikama, smatrati spammom i brisati.
Hvala
Evo par slika s Nokije 5800.
Sve su slikane danas na otvorenom, pri idealnom vremenu (niti jako sunce bliešti, ali je opet dosta svijetla).
Prve dvije su slikane s macrom, ostale su sa automatskim postavkama.
Kamera je dosta lošija nego kod N73, ali po danu je meni super.
Pogotovo video- ali mi se ne da sad uploadati.![]()
Zadnji uredio georgy : 28-03-2009 u 18:34
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Svoje komentare u vezi fotografija uhvaćenih navedenim mob. telefonom ostavljate u, za to predviđenoj, temi (link dolje naveden) jer će se komentari ostavljeni ovdje, u temi sa slikama, smatrati spammom i brisati.
Hvala
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 12-04-2009 u 11:24
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo još par slika- iz Zadra.
Ove dvije su slike nekog vrta unutar benediktinskog samostana. Stavio sam ih jer ima dosta boja- pa da se vidi kako to izgleda s mobitelom.
Ovo je zvonik- po oblačnom vremenu.
Ovo je Foša (zaljev, ja mislim) ili tako nešto. Te slike su također po oblačnom bremenu slikane (cijeli dan je bilo oblačno)- ali stavio sam ih jer mi se sviđaju (a i nekako su tamne- tamna strana Zadra). Ova druga mi se posebno sviđa- ne znam zašto
Ova je slikana u sv. Donatu- neka izložba, ali nisu još stavili slike(tamo su samo one pločice s imenima slika
). Tamo je dosta mračno (mislim, meni je dobro- ali za mobitel), ima reflektore koji su usmjereni na slike i ovo je slikano s kata prizemlje (tko bi rekao
).
Jako je zrnata slika- kao što se vidi.
Evo i par mojih...
Ova je slikana sa auto postavkama, u sobi bez imalo svjetla, samo monitor metar dalje
A ova sa prilagođenim postavkama za noć, u istim uvjetima kao i prethodna
![]()
Evo još jedna svježa fotka...
![]()
Bookmarks