= Citat = Izvorno postao MKCyber Pregledaj post
necemo se vridati ali moga si procitati od pocetka do kraja pa bi skuzia da je to i proba, stavia je drugi disk i pokusa bootati s ispravnog diska ali ne ide. genijalac. i sta kad bi i diga sistem sa usba? da stavi bananu umisto hard diska u kompjuter pa na nju mounta image koji napravi?

Jedna rijec: LINUX

Pa nije windows centar svjeta j**o vas on...nek nabavi Fedoru na cd-u,znam da se ona upali prilikom boota i mozes je koristit prilikom instalacije... Nek se tako spoji na net,skine neki partition manager i to uradi....al kad bi isli na to imali bi jos 10 stranica rasprave pa necu ni objasnjavat....imas ODE sve objasnjeno Vidio sam kako od pocetka rjesavate ovaj problem i necete nista postici...

= Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
Ako CD nije bootabilan,onda ce komp nastavit boot s uredaja koji je podesen za boot pod broj 2 tj kao drugi boot device.
Posto tvoj komp izbacuje boot failure,to znaci da ti je HDD u banani,jer takvo sto komp ne izbacuje kod CD/DVD-a...
A imo sam i ja takav problem i isto sam mislio al nije mu HD u banani...upisi taj error na google i vidit ces...