necemo se vridati ali moga si procitati od pocetka do kraja pa bi skuzia da je to i proba, stavia je drugi disk i pokusa bootati s ispravnog diska ali ne ide. genijalac. i sta kad bi i diga sistem sa usba? da stavi bananu umisto hard diska u kompjuter pa na nju mounta image koji napravi?
computer freak
Jedna rijec: LINUX
Pa nije windows centar svjeta j**o vas on...nek nabavi Fedoru na cd-u,znam da se ona upali prilikom boota i mozes je koristit prilikom instalacije... Nek se tako spoji na net,skine neki partition manager i to uradi....al kad bi isli na to imali bi jos 10 stranica rasprave pa necu ni objasnjavat....imas ODE sve objasnjenoVidio sam kako od pocetka rjesavate ovaj problem i necete nista postici...
A imo sam i ja takav problem i isto sam mislio al nije mu HD u banani...upisi taj error na google i vidit ces...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks