Imam problem s Toshibom satelite, koji je uzrokovan izlijevanjem sprite-a pa njenoj tipkovnici) Toshiba je nakon toga ugašena da bi se katastrofičnost smanjila ali svejedno nakon otvaranja i temeljnog čišćenja tipkovnica je ostala neupotrebljiva. Ali bez obzira na tipkovnicu kada uključim eksternu tipkovnicu sve radi naizgled ok, osim što u windows-ima kada idem kliknuti na neku ikonu lijevom tipkom označe se sve ostale ikone u tom dijelu ekrana u biti sve kao da mi je stalno pritisnut SHIFT?? I tada kada probam otvorit folder-program dvoklikom otvori mi sve te označene ikone-programe. Nosio sam laptop kod servisera ali on mi govori da je problem hardwerski da se nešto prespojilo na matičnoj ploči? Ja vjerujem da bi se ovo zamjenom tipkovnice riješilo imate li vi kakve misli - savjete? I odgovor ima li ikakvog spasa pa barem da radi na externu tipkovnicu ali bet ovog masovnog selektiranja ikona???
Hvala na budućim prijedlozima...
thnx

) Toshiba je nakon toga ugašena da bi se katastrofičnost smanjila ali svejedno nakon otvaranja i temeljnog čišćenja tipkovnica je ostala neupotrebljiva. Ali bez obzira na tipkovnicu kada uključim eksternu tipkovnicu sve radi naizgled ok, osim što u windows-ima kada idem kliknuti na neku ikonu lijevom tipkom označe se sve ostale ikone u tom dijelu ekrana u biti sve kao da mi je stalno pritisnut SHIFT?? I tada kada probam otvorit folder-program dvoklikom otvori mi sve te označene ikone-programe. Nosio sam laptop kod servisera ali on mi govori da je problem hardwerski da se nešto prespojilo na matičnoj ploči? Ja vjerujem da bi se ovo zamjenom tipkovnice riješilo imate li vi kakve misli - savjete? I odgovor ima li ikakvog spasa pa barem da radi na externu tipkovnicu ali bet ovog masovnog selektiranja ikona???
Odgovori uz citat
Bookmarks