imaš mnogo ojednostavljenu sliku photoshopa koju ja koristim a koristi se za efektiranje i izradu tak nekih slika. adobe photoshop elements 7, meni je super i stvarno je za početnika...vjeruj mi, al ako te baš photoshop ne vuče, probaj ovaj gore
imaš mnogo ojednostavljenu sliku photoshopa koju ja koristim a koristi se za efektiranje i izradu tak nekih slika. adobe photoshop elements 7, meni je super i stvarno je za početnika...vjeruj mi, al ako te baš photoshop ne vuče, probaj ovaj gore
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Uspio sam uz pomoć painta,paint shop pro,i Fast stone image viewer.
Nego,ako netko moze,nek mi pokusa dobit sliku iz ovog fajla. Il sam ja lud,ili su nesto krivo napravilo. Frend je dao napravit neku obradu jedne slike,i maheri su u Corelu radili,ali meni nece niti jedan picture viewer otvorit sliku,cak ni sam Corel...
Dakle,ako netko moze ovo otvorit,nek mi prebaci u jpeg,gif,blabla... samo da imam sliku. Fajl je .cdr i Corel bi ga trebao otvorit,al ja nemogu. Hvala!
Download 24kb
Otvorio sam ga u CorelDraw X4, a mozes ga otvoriti i u Internet Exploreru! Convertirao sam ga u .png sa Snagit: Screen Capture Editting and Sharing. Imas Snagit Trial verziju ili kupi.
Link na sliku: slike.hr
Zadnji uredio hrc50 : 03-05-2009 u 01:49
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Bookmarks