To tebi izgleda jednostavno,al zato sam naglasio da ne zelim photoshop. Evo skinuo sam CS2 i instaliram full instalaciju. Nema sanse da se snadem u njemu,al eto... Pokusat cu...
To tebi izgleda jednostavno,al zato sam naglasio da ne zelim photoshop. Evo skinuo sam CS2 i instaliram full instalaciju. Nema sanse da se snadem u njemu,al eto... Pokusat cu...
Pa ne kazem da treba malo truda ulozit,5 min....trebat ce malo vise truda,al bar ce sve tvoje bit...pa nije problem stvorit neki oblik,onda imas tu i layere koji ce ti biti od velike pomoci,onda,text na grbu nece bit problem posto photoshop sam u sebi ima dosta stylova za layere (text i sl),ako ti treba neki font pogledaj OVDJE,uglavnom ako imas nekih pitanja slobodno se obrati meni,a nije ni lose steci malo iskutstva s ps-om vjeruj mi
![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks