Nedoumica ljudi...
Pošto već imam g700 i pomislih nekako da ga već duže zadržim opet se mislim uzeti gore navedeni c510 a ovaj prodati) Sa g700 nemam problema, malo duže jedino mi poruke otvara al zato jer je symbian pa zanemarivo...al bio u t-mobilea i c510 mi se dizajnom vraški svidio a i ekran je ok. Ne patim baš za symbianom a i touch ekran mi fora povremeno pipkat al pašu mi i normalni modeli! Već se dva dana mozgam a to je kao poput cigare kad se ostavlja! Da imam c510 valjda bih volio imat g700! Sad, vaše mišljenje je dobrodošlo. Meni oba modela odgovaraju, c510 + jer ima autofokus i senzor okreta...koji je vama draži, ako ima neko ko je oba imao ili ima?

) Sa g700 nemam problema, malo duže jedino mi poruke otvara al zato jer je symbian pa zanemarivo...al bio u t-mobilea i c510 mi se dizajnom vraški svidio a i ekran je ok. Ne patim baš za symbianom a i touch ekran mi fora povremeno pipkat al pašu mi i normalni modeli! Već se dva dana mozgam a to je kao poput cigare kad se ostavlja! Da imam c510 valjda bih volio imat g700! Sad, vaše mišljenje je dobrodošlo. Meni oba modela odgovaraju, c510 + jer ima autofokus i senzor okreta...koji je vama draži, ako ima neko ko je oba imao ili ima?
Odgovori uz citat

Bookmarks