ja sam sve dvoumila izmedu ta dva mobitela, i definitivno bi uzela g900 umjesto c510, po speckama ga bas ni nemres usporedivat!
Nedoumica ljudi...
Pošto već imam g700 i pomislih nekako da ga već duže zadržim opet se mislim uzeti gore navedeni c510 a ovaj prodati) Sa g700 nemam problema, malo duže jedino mi poruke otvara al zato jer je symbian pa zanemarivo...al bio u t-mobilea i c510 mi se dizajnom vraški svidio a i ekran je ok. Ne patim baš za symbianom a i touch ekran mi fora povremeno pipkat al pašu mi i normalni modeli! Već se dva dana mozgam a to je kao poput cigare kad se ostavlja! Da imam c510 valjda bih volio imat g700! Sad, vaše mišljenje je dobrodošlo. Meni oba modela odgovaraju, c510 + jer ima autofokus i senzor okreta...koji je vama draži, ako ima neko ko je oba imao ili ima?
ja sam sve dvoumila izmedu ta dva mobitela, i definitivno bi uzela g900 umjesto c510, po speckama ga bas ni nemres usporedivat!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Dobro, g900 još ima autofokus, Wi-Fi, 5 mpx kao šminku...al ovdje se mislim između g700 (koji je ok) zamjenit sa jednostavnijim isto dobrim c510...
C510 je stvarno dobar,a još i jednostavniji nego G700.
Ako ti funkcionalnost smartphonea nije presudna, c510 je odlican dummy, a ja sam uvijek za promjenu![]()
Samo su kamere identicne sve drugo je totalno razlicito i neusporedivo na ta dva moba (osim jos imena proizvodaca)
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Ma meni je dobar ovaj g700 al nekako nisam ufuran u taj symbian i nisu mi presudne dodatni neki programi...neznam, smatram c510 da bi mi bio sasvim ok po jednostavnosti i sad još neznam po danu vani kakva je čitljivost ekrana što mi isto bitno... sa g700 nisam baš tu zadovoljan a k800 npr. ima meni super prikaz po suncu! Po usporedbi g700 i c510 ekrana u dućanu c510 mi ima bolje boje i kontrast puno nego g700 pa me i to kopka sad...
C510 je odičan mobitel. Ne znam kakva mu je kamera, ali po karakteristikama je odličan.
Navodno da c510 snima video QVGA u 30 fps dok g700 QVGA u 15 fps pa je valjda i po tome dobar c510! I ima poklopac kamere koji je cool...hmm, misli mi nedaju mira![]()
Bookmarks