To su ti sigurno paket koji su dolazili uz mobitele sa "kao" 270 kuna na racunu... Tj na racunu dobijes 40 kn, 20 kn ili cak 15 kn, a onda dobivas ostatak na kapaljku ako nadoplatis racun sa bonom od 50 ili vise kuna...
Vidio sam u oglasniku da ekipa prodaje nove Vipme brojeve (pretpostavljam start pakete) sa vise od 200kn (najcesce 270kn) za 40kn...
U cemu je stvar? Jel to ukradeno? Kako je to moguce?
Prije par mjeseci bio sam u Vip centru i tamo sam kupio start paket za 100kn i dobio 100kn na racunu...tako da mi ovo nije jasno...
thanks
To su ti sigurno paket koji su dolazili uz mobitele sa "kao" 270 kuna na racunu... Tj na racunu dobijes 40 kn, 20 kn ili cak 15 kn, a onda dobivas ostatak na kapaljku ako nadoplatis racun sa bonom od 50 ili vise kuna...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
da, istina... al ako ces koristiti taj broj, isplati se uzeti. dodatna ova na racunu uvijek dobro dođe.![]()
Pa za pretpostaviti je da ces koristiti taj broj ako ga namjeravas kupiti...
Ako ces kupovati onda svakako pitaj koliko je na racunu i koliko ces od kuna dobivati kroz koliko mjeseci...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Nije nužno da bude obnova s bononom od 50kn ili više..
I 35 kn bon prolazi, ali ipak svako tri mjeseca treba jedan od 50 ubacit...
ili svako 6mjesci jedan bon od 100 a ostalih 5 mogu biti od 35kn
Naravno ako želite optimizirat kolicinu ubacenih bonova, a niste veliki potrošač 50-80kn mjesečno, recimo....
I bitno je da to ubacivanje bude od dana zadnje dodjele (rate, obroka, kako već zvali) do dan prije istog datuma slijedećeg mjeseca.
Bookmarks