Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

iPhone pomoć [više stvari]

Pozdrav svima!
    Ovako, danas dobio iPhone, unlockao ga odmah kod servisera, od programa je gore Cydia i terminal..

a problemi su sljedeći..

Cydiu pokrenem, pita me koji sam korisnik, kliknem na graphical i izbaci van na glavni meni.. zasto?

2° WiFi
    isključim fetch data, 3g i data roaming, pod cellular data network APN upisem DISABLEd.. mrknulo mi 15kn za index.hr

EDOT: ipak radi, sad sam opet probao, sa ugašenim wifiem javlja da se ne moze spojiti..

dakle, samo cydia ostaje misterij.. kako? zasto?

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zašto si unlockao kod servisera?? Možeš to sa malo kompjutorskog znanja i sam uraditi. Pogledaj malo forume. Idi na iTunes, updateuj firmware (naravno ako ti je serviser stavio na verziju 2.2.1, idi na restore, pa ponovno update na 2.2.1). Tada ce ti se tel. zaključati. Onda upotrijebi QuickPwn da ga otključaš i docit ćeš opet istu Cydia. Onda potraži na forumima file Mobileinstalation da možeš na njega prebacivati crackirane igre i aplikacije. Sve to možeš sam bez servisera i bez bespotrebnog trošenja novca. Što se tiče aplikacija i igara idi na http://www.*****torrentreactor.net/ i upiši "iphone". Tamo imaju velike pakete od po 3, 5 ili 6 GB punih najboljih aplikacija. Skini tu torrent files i pomoću FlashGet programa izaberi sa liste sta ti se sviđa. Inace ne treba ti WiFi za prebacib+vanje, već samo obični USB preko programa IphoneBrowser. Eto inace ovo otklanja sve probleme s Iphone i jako mnogo štedi novac. Sretno

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mirza2384 Pregledaj post
    Zašto si unlockao kod servisera?? Možeš to sa malo kompjutorskog znanja i sam uraditi. Pogledaj malo forume. Idi na iTunes, updateuj firmware (naravno ako ti je serviser stavio na verziju 2.2.1, idi na restore, pa ponovno update na 2.2.1). Tada ce ti se tel. zaključati. Onda upotrijebi QuickPwn da ga otključaš i docit ćeš opet istu Cydia. Onda potraži na forumima file Mobileinstalation da možeš na njega prebacivati crackirane igre i aplikacije. Sve to možeš sam bez servisera i bez bespotrebnog trošenja novca. Što se tiče aplikacija i igara idi na http://www.*****torrentreactor.net/ i upiši "iphone". Tamo imaju velike pakete od po 3, 5 ili 6 GB punih najboljih aplikacija. Skini tu torrent files i pomoću FlashGet programa izaberi sa liste sta ti se sviđa. Inace ne treba ti WiFi za prebacib+vanje, već samo obični USB preko programa IphoneBrowser. Eto inace ovo otklanja sve probleme s Iphone i jako mnogo štedi novac. Sretno
    ne hvala... neki ipak vole platiti za dobru stvar ...
    doista zašto sve nije besplatno... idem "crack-nut" mesnicu pa da i kilu junetine dobijem za 0 kn (a nisam sam tovio govedo, uostalom i da jesam ne bi bilo 0kn, košta i voda, i vile, i stočna hrana itd )

al svakom njegovo... no hard feelings
    iPhone=usability class of its own... I'm lovin' it

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 5
    Posljednji post: 25-02-2009, 15:02
  2. Iphone i iTunes pomoć
    By Mario99 in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 13-12-2008, 23:19
  3. Više stvari vezanih za k550i
    By Sony Ericsson in forum Sony Ericsson